Chinese astrologie·Chinese Nieuwjaar·Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui

Vooruitblik op de tweede helft van 2022 – het jaar van de WATER Tijger.

De 5 elementen van het jaar.

  • Wat staat er in de sterren voor het III/IV kwartaal geschreven?
  • Wat kun je in deze periode ondernemen om succesvoller te zijn?
  • En welke activiteiten kun je beter vermijden?

De eerste helft van het jaar van de Water Tijger zit er bijna op. Ik wil in dit artikel een tipje van de sluier oplichten / onthullen over de energie van het derde en vierde kwartaal. Als je de Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022 hebt gevolgd, dan is dit een korte herhaling voor jou 🙂

2022 – het jaar van de Tijger wordt beheerst door het element WATER. Maar ook elk seizoen en zelfs maand en dag hebben een eigen element, dierenteken en unieke energie die ons beïnvloedt.  

Hout

In 2022 is HOUT zeer sterk, maar liefst 4 elementen in de jaarchart! Omdat HOUT in 2022 ‘POWER’ symboliseert – er is namelijk te veel POWER aanwezig – dit brengt conflicten, velen verlangen naar macht, wij kunnen een race om macht en power verwachten en mensen kunnen hun macht gaan misbruiken. Klinkt bekend? Jaaa, wij zien deze trend goed vertegenwoordigd, toch 😉 Degenen die aan de macht zijn, zijn degenen die geld verdienen dit jaar, dus breng jezelf in de positie van power!

Aarde

AARDE (1) is zwak dit jaar – dit betekent meer VRIENDEN, minder vijanden, competitie en jalousie… maar ook 3 x verborgen AARDE in de jaarchart en dit suggereert verborgen vijanden en rivalen! Ook al heb je openlijk geen vijanden, je hebt misschien veel in verborgen modus. Wie je in eerste instantie als je vriend beschouwd, kan in werkelijkheid je vijand zijn. Mijn advies is om jezelf te beschermen met symbolen zoals het boze oog – Fatima-oog om verraad tegen te gaan. Omdat je in 2022 misschien niet direct weet wie je vijanden zijn, draag dan dit amulet altijd bij je zodat mensen niet jaloers op je zullen zijn, niet achter je rug om gaan speculeren. Laat jaloezie niet uit de hand lopen!

Water

3 x WATER in de jaarchart = veel GELD. Er is een groot welvaartspotentieel en groeikansen (Lap Chun in jaar) dit jaar. Veel directe rijkdom die stabiele inkomsten, inkomsten uit je werk en het zakendoen, maar 2022 is niet een jaar voor speculatieve winsten en handelen in forex of de aandelenmarkten. Beleggen is risicovol! GELD is YANG WATER en alle rijkdom is direct. Denk er niet aan om een lot uit de loterij te kopen om geld te winnen, of om te investeren in risicovolle of speculatieve dingen, je moet gewoon op de ouderwetse manier (hard) werken, dan verdien je geld. Bovendien niet iedereen kan geld verdienen in 2022. Alleen mensen aan de macht (HOUT neemt WATER op) en als je toegang hebt tot METAAL (ideeën) en VUUR (middelen), als je sterk en gezond bent, kun je welvaart energie creëren dit jaar. Ben je van oudere leeftijd – voeg dan vitale symbolen aan je omgeving toe (Wu Lou, hert, kraanvogel, pak choi – betekent 100 soorten geluk en zegeningen, schildpad)

Metaal

METAAL element ontbreekt in de energie van het jaar 2022. Omdat dit element staat voor intelligentie & creativiteit dit jaar, zullen we vermoedelijk minder creatief kunnen zijn. Als je geen ideeën hebt, weet je ook niet wat je moet doen, welke beslissingen te nemen. Wat je in 2022 echt nodig hebt zijn symbolen van wijsheid (boek, een wijze, kristallen (bal), etc.) Mensen met enige intelligentie en die in creatieve beroepen, zijn degenen die dit jaar vooruit kunnen komen. Draag metalen juwelen zou mijn advies zijn en doe mee aan creatieve activiteiten om je geest te stimuleren!

Vuur

VUUR element ontbreekt bovendien in de energie van het jaar 2022. Dit element symboliseert steun & middelen en dus wat dit gebrek suggereert is een tekort aan middelen in het jaar. Middelen in economie = alle goederen en diensten die voor de vragers beschikbaar zijn, voorraad / hulpbronnen (menselijke, materiele) om doelstellingen te kunnen bereiken. Je hebt papier (bomen) nodig om een boek te printen. Door deze deficiëntie gaan helaas de prijzen van verschillende middelen stijgen! 3 x verborgen VUUR in de jaarkaart wijst in de richting van verborgen middelen. Wat dit betekent is veel politiek achter de schermen, verraad in de zoektocht naar middelen, oneerlijke herkomst / acquisitie van middelen. Wij zien al deze ontwikkelingen natuurlijk in de eerste helft van het jaar ontstaan. De vraag is nu… is dit een trend die het hele jaar gaat duren?

De elementen in de 2e helft van het jaar 2022

Laten wij meteen naar een meer gedetailleerde analyse van de elementen van de tweede helft van het jaar kijken (alle beelden en informatie zijn afkomstig uit de Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022).

ZOMER 2022  6.05 – 8.08

MEI = Houten Slang

JUN = Vuur Paard

JUL = Vuur Schaap

In de zomer heerst veel VUUR (middelen) energie – 4 x VUUR element! Dit brengt nieuwe kansen omdat de middelen terug zijn gekeerd. Maar helaas brengt zo veel VUUR ook gevaren met zich mee. De machthebbers moeten nu extra voorzichtig zijn, want er zal geworsteld worden om de middelen. Sterke VUUR kan ook een droog seizoen voorspellen, bosbranden die uit de hand lopen, het wordt te heet. Mijn advies is – draag geen rood in de zomer! Bescherm jezelf ook met symbolen zoals het boze oog – Fatima-oog om verraad tegen te gaan.

HERFST 2022  8.08 – 7.11

AUG = Aarde Aap

SEP = Aarde Haan

OKT = Metaal Hond

De herfst bevat alleen AARDE (vrienden) & METAAL (ideeën) elementen. VUUR (middelen) is gedoofd, maar er komen nieuwe ideeën naar voren omdat METAAL het rationeel en creatief denken bevordert. Dit betekent dat in de herfst veel van de (wereld) problemen kunnen worden opgelost. Mensen hebben gezond verstand en de Aap brengt creatieve oplossingen om de vriendschaps- of netwerkproblemen op te lossen. Veel AARDE suggereert veel VRIENDEN, minder vijanden, competitie en jalousie… maar wie is je vriend en wie is je vijand? Om dit te bepalen is niet zo eenvoudig dit jaar, dus voor de zekerheid draag daarom nog steeds symbolen zoals het boze oog – Fatima-oog om verraad en valsheid tegen te gaan. Wil je in de herfst verdienen dan heb je een STIER / OS (BULL) en welvaartsymbolen in je leefomgeving nodig. De Stier / Os vindt geld in de herfst!

WINTER 2022  7.11 – 4.02

NOV = Metaal Varken

DEC = Water Rat

JAN = Water Os

In de winter is WATER (geld) energie sterker. WATER brengt geld en financiële beloningen. Winter brengt dus nieuwe kansen om te verdienen en is het zeker verstandig om dit type geluk te activeren. Als je hebt geïnvesteerd, krijg je nu je geld, als je nieuwe ideeën hebt is het tijd om ervoor te gaan, om die ideeën vooruit te duwen. Maar te veel WATER brengt ook overstromingen en waterrampen, dus wees extra voorzichtig als je aan het water verblijft. In de winter periode helpt het Varken conflicten te verzachten. Wil je meer vrienden in je leven, activeer dan het geheime vrienden geluk met een afbeelding van jouw geheime vriend (op basis van je Chinese zodiac teken). Je kunt je Chinese zodiac teken in de calculator op onze website berekenen.

Geheime Vrienden

RAT + OS

TIJGER + VARKEN

KONIJN + HOND

DRAAK + HAAN

SLANG + AAP

PAARD + SCHAAP

Als je de Rat bent dan is de Os jouw geheime vriend. Als je de Hond bent dan is het Konijn jouw geheime vriend, etc.

In december – de maand van de Rat, wordt de Talent Ster geactiveerd en we zullen zien dat er meer ideeën en talenten naar voren gaan komen. De Os brengt Nobleman in januari = nieuwe vrienden, nieuwe supporters, mentoren die ons zullen helpen het jaar goed af te sluiten. Dit is ook de maand waarin een wijze leider zal opstaan. Zal ook eens tijd worden 😊

Dit artikel heb ik geschreven op basis van de informatie en adviezen die ik tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022 in januari heb gedeeld. Het goede nieuws is, dat de opname van de Nieuwjaarslezing nog steeds beschikbaar is en zal zo ook tot de einde van de zomer online blijven, zodat iedereen die dit graag wil, deze informatie in z’n eigen voordeel kan gebruiken.

Jij gaat met dit zeer uitgebreid jaarvooruitzicht met veel waardevolle tips ervoor zorgen dat alleen positieve energieën voor jou in de tweede helft van het jaar gaan werken.  

In de wereld die door een grote crisis en oorlogen wordt geleid, kun jij in elk seizoen de steun van positieve Feng Shui energie in je omgeving gebruiken om in de richting van jouw persoonlijk geluk te navigeren.

Houd mijn blog en facebook in de gaten voor nog meer Feng Shui tips.

Heb je vragen en ideeën – we zijn benieuwd naar jouw mening. Stuur ze naar info@fengshuidesignacademy.com. Ook alle reacties zijn welkom!!!  

Mocht je meer hulp / begeleiding of een consult nodig hebben, kun je mij altijd bellen of e-mailen. Ik zal jouw situatie op een dieper niveau analyseren en op zoek gaan naar een oplossing van de blokkades die je ervaart.

LOVE,

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2022 Wena Brussaard | Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal “

Een gedachte over “Vooruitblik op de tweede helft van 2022 – het jaar van de WATER Tijger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s