Over Wena

Engelen Feng Shui Wena Brussaard
Mijn naam is Wena Brussaard en ik ben de oprichtster van deze blok en ook: ALLU’RE | Angel Feng Shui, Feng Shui Design Academy, Feng Shui Design Academy STORE en Nederlands Feng Shui Register. Vanuit mijn achtergrond als internationaal gecertificeerd (door Lillian Too) Feng Shui master consultant en interieurontwerper, creëer ik inspirerende woon- en werkomgevingen die een positieve ruimtebeleving geven en hierdoor zorgen voor een verbetering van het energieniveau, succes en leefgenot van alle bewoners/gebruikers.

Al ruim 15 jaar houd ik me bezig met Feng Shui…

…heb ik tonnen aan boeken gelezen, tientallen uren bij de beste meesters gestudeerd (o.a. Lillian Too en Dr. Jes Tyng-Yee Lim) en heel veel praktijkuren doorgebracht om mijn kennis en kunde verder te ontwikkelen. Mijn passie is door de jaren alleen maar groter geworden.

Ik kan eigenlijk zeggen, dat ik Feng Shui uitoefen sinds mijn geboorte.

Mijn grootste Feng Shui master was mijn moeder. Haar huis was vol vreugde, gezelligheid en harmonie. Wij hadden een klein appartementje in een groot hotel die ze leidde. Iedereen voelde zich goed in ons appartement en het was altijd vol, een soort magneet voor mensen die even binnen moesten komen om iets met ons te delen. Intuïtief voelde mijn moeder heel goed aan hoe ze de ruimte moest inrichten om voor haar kinderen en haar gasten een vriendelijke en ondersteunende omgeving te creëren. Zij had zelf een speciale zuiverende ritueel. Iedere keer dat ze een moeilijke dag had, begon ze meteen op te ruimen en meubels te verschuiven. Je zou verbaasd zijn hoe snel je een verandering in de ruimte voelt. Meteen! Het is een echte aanrader als je door een moeilijke periode gaat, een grote opruimbeurt kan wonderen voor je verrichten.

Vanuit vroegere jaren werd dus bij mij de gevoeligheid ontwikkeld om de energie van een plek snel te kunnen beoordelen en te corrigeren.

Feng Shui heeft deze eigenschap bij mij nog verder versterkt en mogelijk gemaakt om niet alleen op intuïtie mijn beoordeling te baseren maar ook wetenschappelijk te kunnen onderbouwen.

Ik ben onlangs in aanraking gekomen met de engelen energie.

Een prachtige, liefdevolle en helende energie die ons kan helpen meer balans in ons leven te brengen. Engelen staan altijd voor ons klaar met een goed advies en helpende hand. Omdat de engelen energie zulke positieve invloed op ons kan hebben, wil ik ook graag deze energie meer aandacht in mijn praktijk geven. Om mijn werk zuiver te houden, volg ik regelmatig engelen trainings en cursussen (o.a. bij Doreen Virtue). Dit omdat ik je op nog meer gebieden hulp kan bieden zodat je nog sneller harmonie in je leefomgeving, emoties en gedachten kunt ervaren.

Graag vertel ik je meer over wat Feng Shui en Engelen voor jou kunnen betekenen en ontmoet ik je graag binnenkort.

Bel of email mij gerust om je unieke situatie te bespreken of bestel direct een Feng Shui Consult.

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

www.engelenfengshui.nl

www.100procentfengshui.nl

www.fengshuidesignacademy.com

www.goodvibeandco.com