Contact

Vanwege de enorme vraag naar begeleiding en toenemende taken als docent aan de Feng Shui Design Academy kan ik voorlopig geen nieuwe consulten meer aannemen. Deelname aan mijn workshops en opleidingen is mogelijk, en je bent van harte welkom om de traditionele Feng Shui van mij te leren. Zie hier de agenda.

Ook ben ik tijdelijk niet in de gelegenheid om op persoonlijke mails met vragen of verhalen te reageren.

Naast mijn werk als Feng Shui consultant en docent, ben ik geleid om meer (energie) onderzoek te gaan doen. Het afstemmen en invoelen voor dit werk vraagt om voldoende ruimte, stilte en verdieping. Ik reken op jouw begrip.

 

Wena Brussaard

wena brussaard wellnest

P.S. Heb je vragen of opmerkingen plaats deze dan als reactie op een artikel. Zo kan iedereen profiteren van deze kennis. E-mails naar aanleiding van een blog, kunnen door gebrek aan tijd, helaas niet beantwoord worden.

MIJN WEBSITES:

www.engelenfengshui.nl

www.fengshuidesignacademy.com

www.goodvibefactory.com 

https://fsda.myonline.store/

Heb je het idee dat ik je een stap verder kan helpen? Neem dan vooral contact met me op!

Je kunt mij inschakelen voor:

Feng Shui CONSULTEN voor huis en bedrijf | Lifestyle coaching | Engelen Feng Shui Readings, Akashic Records Readings, Soul Readings | Logo & Huisstijl met een Ziel. 

Graag vertel ik je meer over Feng Shui en help ik je, jouw leef- of werkruimte nog beter af te stemmen op jouw doelen en dromen.

 

 

2 gedachten over “Contact

Reacties zijn gesloten.