Visie

MP900399053

Meer harmonie, schoonheid en geluk in de wereld.

Mijn missie is om meer harmonie, schoonheid, geluk en welzijn in het leven van mensen te brengen. Dit doe ik door o.a. holistisch te ontwerpen. Ik zie de leefomgeving als een persoonlijke krachtplek die ons voedt en inspireert, die heling kan geven en alle aanwijzingen bevat van ons geluk.

Feng Shui + Design = omgevingen met helende krachten.

Ik wil voor mensen gebalanceerde woon- of werkplekken creëren waarin ze zich prettig en veilig voelen, meer van hun ruimte kunnen genieten en er beter van worden. Door de oude oosterse wijsheden met moderne westerse inzichten te combineren, streef ik met mijn bedrijf mijn missie te vervullen.

Als grote bron van inspiratie en wijsheid gebruik ik de oeroude harmonieleer Feng Shui. Volgens deze leer stroomt de levensenergie Chi door alles om ons heen, elk gebouw, elke kamer, elk voorwerp. De Chi moet harmonieus door de ruimte kunnen gaan. Het is daarom van groot belang dat wij de ruimte zodanig in gaan richten dat de energiestromen niet worden onderbroken. Met een bewust gebruik van materialen, meubels, accessoires, licht en kleuren is het mogelijk om dit te bereiken.

Design als therapie.

Een holistisch ontwerp brengt licht in je ziel en schoonheid en harmonie in je leven. Het maakt je ruimte rustgevend en comfortabel, inspirerend en mooi. Het heeft een positieve invloed op alle bewoners en draagt bij aan het creëren van het leven die jij wenst te ervaren. En zo worden wij er allemaal beter van.

Als er licht is in de ziel,

zal er schoonheid zijn in de mens.

Als er schoonheid is in de mens,

zal er harmonie zijn in het huis.

Als er harmonie is in het huis,

zal er rust zijn in het land.

Als er rust is in het land,

zal er vrede zijn op aarde.

Chinees gezegde

 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over Feng Shui diensten, mogelijkheden voor samenwerking, ruilen van ideeën of maak direct een afspraak voor een consult.

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

www.engelenfengshui.nl

www.100procentfengshui.nl

www.fengshuidesignacademy.com