Feng Shui voor de verkoop van een woning

feng-shui-verkoopstyling-

Met dit consult maak ik van jouw te koop staande huis een thuis om als koper verliefd op te worden.

  • Ben je van plan om je huis te koop te zetten en je weet niet hoe het aantrekkelijker voor een breed publiek te maken zodat deze sneller wordt verkocht?
  • Staat jouw huis al een langere tijd te koop maar er komen helemaal geen kijkers?
  • Moet je de prijs weer verlagen omdat het huis te lang te koop staat en sta jij straks met verlies en dubbele kosten?
  • Heb jij of iemand in je gezin moeite met het afscheid nemen van je oude huis?

Feng Shui voegt bij de verkoop van je huis een mysterieus maar wel essentiële component toe – hoe jouw huis ‘voelt’. Een potentiële koper kan een huis op een zeer geavanceerd niveau beoordelen. Hij kan de energie van jouw huis op een onbewuste manier beleven en zijn beslissing om te kopen [of niet] op deze emotionele reactie baseren. Of jouw huis goed ‘voelt’ is dus bepalend voor de verkoop. De koper moet als het ware verliefd worden op je huis. Met behulp van Feng Shui, ben ik in staat een positieve ruimtebeleving voor de kijker te creëren. Feng Shui interieuraanpassingen zorgen er voor dat de koper zich beter voelt in je huis en zijn potentieel ziet en waardeert.

Emoties spelen een grote rol bij de verkoop.

Ook jouw (jouw partner of kinderen) emoties spelen een grote rol bij de verkoop. Je bent soms te emotioneel bij het huis betrokken en dan kun je moeite hebben om het ‘los te laten’. Het voelt alsof je samen met jouw huis, een stukje van je eigen identiteit verkoopt, een belangrijk deel van je familie geschiedenis. Jouw kinderen hebben hier hun eerste stapjes gezet, het was jouw eerste echte eigen plekje waar jij, je veilig kon voelen. Hoe kan je nu afstand nemen van al deze herinneringen? Wat staat mij op het nieuwe plek te wachten? Word ik daar ook gelukkig? Al deze emoties en angsten kunnen op de potentiële kopers geprojecteerd worden. Op een onbewust niveau zullen ze zich niet welkom voelen omdat er nog geen ruimte vrij is gemaakt voor hen. Met dit Feng Shui Consult help ik jou deze ruimte vrij te maken, de angsten op te lossen en op een mooi en vredevolle manier, afscheid te nemen van je huis zodat de natuurlijke flow weer in beweging komt.

 

Hoe doen we dat?

In 2-3 uur tijd creëer ik meer licht, rust en ruimte in jouw woning. Hierbij maak ik gebruik van de aanwezige meubels (waar nodig advies voor de aankoop van nieuwe accessoires) en je krijgt een lijst met handige tips voor tijdens de verkoopperiode en bezichtigingen. Als er sprake is van geblokkeerde emoties, volgen er ook een aantal mooie rituelen/oefeningen om de negativiteit op te ruimen.

Prijs: € 298,00 / excl. reiskosten (€ 0,50 per km)

De prijs op basis van oppervlakte tot en met 4 (slaap)kamers. Voor elke extra (slaap)kamer wordt € 66,00 in rekening gebracht.

vraag-een-consult