Feng Shui voor de aankoop van bouwgrond en/of woning

feng-shui-consult

Met dit Feng Shui Consult wil ik je helpen om een uniek en waardevol huis voor je te vinden die jou veel woonplezier en geluk zal brengen. 

  • Zoek je een nieuw huis die bij jou/jouw gezin past?
  • Weet je niet waar je op moet letten als je op huizenjacht bent?
  • Wil je weten welk type geluk het huis jou na de aankoop zal brengen?

Een huis kopen kan een van de belangrijkste beslissingen van je leven zijn. Je wilt er dus zeker van zijn, dat het huis die je gaat kopen, goed voor jou en jouw familie is en na het intrekken nog steeds goed zal voelen en jou/jouw gezin veel geluk en voorspoed zal brengen.

Op het eerste gezicht kan een huis een droomhuis lijken, maar het hoeft niet zo te zijn. Het huis kan namelijk afhankelijk van het bouwjaar, positionering op het perceel en vormen in de (buiten)omgeving, verschillende types [on]gelukken aantrekken. Met één keer door het huis lopen ben je er niet. Je weet nu hoe de woning in elkaar zit en wat de staat van onderhoud is. Nu moet nog grondig worden onderzocht of er bijzondere onzichtbare factoren zich in het huis of de omgeving van het huis bevinden. Vaak is dat wat je niet kunt zien, datgene dat de problemen veroorzaakt en niet wat je wel kunt zien. Gelukkig kan ik met Feng Shui analyses jou helpen om jouw droomhuis goed te kunnen beoordelen, nog voordat de papieren getekend zijn. Je weet maar nooit, het kan de investering van je leven zijn!

Gebruik de kracht van Feng Shui om jezelf in de machtpositie te plaatsen zodat je de juiste aankoopbeslissingen kunt nemen. 

Optioneel daarbij:

Feng Shui Quickscan>>

 

Prijs: € 260,00 p/bezoek op 2 locaties (2 huizen op 1 dagdeel)/ excl. reiskosten (€ 0,50 per km)

vraag-een-consult