Geluk en balans in leven·Rijkdom

Portemonnee die welvaart brengt.

feng shui portemonnee

Ik heb altijd geloofd dat een portemonnee een grote invloed op ons geldgeluk kan hebben.

Ik heb me daarom verdiept in de Feng Shui geheimen als het gaat om het activeren van het geldgeluk en ik heb paar leuke formules ontdekt, die wij voor onze portemonnee kunnen gebruiken. Hier volgen enkele basisregels aan de hand waarvan je, je eigen welvaartbrengende portemonnee kunt hebben.

 

1.       Koop een portemonnee op het gevoel (wat trekt jouw aandacht) en op jouw gunstige dag. Het is ook goed om een portemonnee als cadeau van iemand die van je houd of respecteert, te ontvangen. Zo ontvang je ook goede energie en goede intenties van de gever.

 

2.       Zorg dat je altijd geld in je portemonnee hebt. Geef nooit alles tot de laatste cent uit. Een lege portemonnee wordt aantrekkelijk voor de energie van armoede in plaats van voorspoed.

 

3.       Gebruik geen kapotte portemonnee. Jouw portemonnee moet een mooie en rijke aura hebben.

 

4.       Als je een portemonnee als cadeau wilt geven, geef het nooit leeg, laat altijd een klein bedragje achter. Getallen die geluk brengen eindigen op 1, 6, 8 en 9.

 

5.       Activeer je portemonnee met 3 Chinese munten met een rode of gouden draad aan elkaar verbonden. Chinese munten vertegenwoordigen de eenheid van de hemel, aarde en mens. Gebruik nooit 4 of 5 munten, omdat dit geen gunstige getallen zijn. Plak de munten(met plakband) met de yang kant (met 4 tekens) naar boven, om zo de dagelijkse ontvangsten te verhogen.

 

6.       Een andere zeer werkzame methode die de stroom van geld bevordert, is een snufje zeezout in de portemonnee te doen. Dit is een hele persoonlijke tip die ik kreeg van een Tibetaanse monnik.

 

7.       Je mag meer dan een portemonnee hebben. Een voor als je op reis gaat, een voor thuis, een voor je bedrijf, etc.

 

8.       Sommige portemonnees hebben een fotovakje. Je kunt deze gebruiken voor een foto van iemand die heel rijk is of die jou inspireert. Je kunt ook een foto met een gunstig beeld of symbool gebruiken (bijv.: water symboliseert stroom van geld in je leven, zeilboot beladen met schatten die op je afvaart zal je meer kansen brengen, goudstaafjes trekken voorspoed aan, mystieke knoop is gunstig voor alle doelen, etc.) om op een symbolische manier financieel geluk te activeren.

 

9.       Leg je portemonnee nooit onder de trap of op de grond. Dit geldt ook als je, je portemonnee in je tas draagt. Plaats de tas altijd wat hoger.

 

10.     Voorkom rommel in je portemonnee. Wij hebben meestal de neiging om in onze portemonnee alles te bewaren; van bonnetjes, oude kortingcoupons tot visitekaartjes, reclames, boodschappenlijsten, te doen lijsten, krantenknipsels, etc. Door deze rommeltjes heb je geen ruimte voor ‘het grote geld’. Bewaar alle bonnetjes e.d. liever ergens anders.

 

11.     De beste kleur voor de portemonnee is beige, geel, wit, grijs, goud of zilver. Deze kleuren vertegenwoordigen twee elementen: aarde en metaal, en zijn gunstig voor het zelfelement van geld – metaal (in de productieve cyclus van element aarde creëert deze metaal). Je kunt de gunstige kleur voor jou portemonnee ook volgens de Kua formule kiezen. Bereken eerst je Kua getal en bepaal de voor jouw gunstige elementen. Kies kleuren die bij jou gunstige elementen horen. Weet je niet hoe je dat moet doen, bestel dan bij mij een persoonlijke Feng Shui Reading van je geboortedag. Op basis van je geboortegegevens ga ik een analyse van jouw energetische patronen maken. Persoonlijke Feng Shui Reading levert je veel informatie over jezelf op en helpt je om een betere toekomst te creëren. Heb je interesse klik dan op deze link en meld je aan.

Love,

Feng Shui Master Wena Brussaard

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

Alle bovenstaande tips en aanbevelingen worden gegeven als algemeen advies. Wil je graag meer informatie over dit of een van de andere onderwerpen en wil je leren hoe je op een dieper niveau beter met je omgeving kunt verbinden, neem dan gerust contact met mij op door op deze link te klikken of te bellen 0618683421.

©2013 Wena Brussaard / 100% Feng Shui, alle rechten voorbehouden.

www.100procentfengshui.nl  |  www.fengshuidesignacademy.com  |  www.engelenfengshui.nl

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

            

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s