Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor oktober 2021

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt doorvoeren. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren.

Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Wij hebben in oktober een bijzondere situatie met verdubbeling van de energieën in elke sector / windrichting. Gelukkige sectoren van 2021 hebben meer geluk energie in oktober, maar pechvogels hebben helaas nog meer pech deze maand.
 
De Flying Star maandenergieën van oktober weerspiegelen de jaarlijkse sterren, waardoor hun effect werkelijk wordt verdubbeld. Dit creëert een situatie waarin de in 2021 gelukkige sectoren de komende maand nog meer positieve energie zullen ontvangen en de ongelukkige sectoren dubbel veel onheilzame vibes zullen bevatten.

Zoals je weet (zie ook FSFS Horoscoop van 2021, mijn artikel van januari) is de heersende ster van het jaar, STER 6 – Geluk van Hemel / Behulpzame Vrienden. De heersende ster van oktober is ook STER 6! Dit fenomeen vindt maar 1 keer per jaar plaats en markeert altijd een spannende periode.
 
Vergeet daarom a.u.b. niet de Feng Shui remedies tegen de negatieve sterren (zie Feng Shui tip voor de maand) op tijd geplaatst te hebben, omdat de energieën van deze maand met dubbele krachten werken.
 
Degenen die dit jaar leven of veel tijd doorbrengen in de jaarlijkse “gelukssectoren”, zullen ook deze maand van deze heerlijke energie kunnen genieten en profiteren. Degenen die de “getroffen” sectoren verblijven, wil ik vriendelijk doch dringend vragen om de 5 elementen kuren thuis toe te passen en voorzichtiger te zijn deze maand.
 
Neem geen onnodige risico’s, vermijd gevaarlijke situaties en plekken, daag het geluk niet uit in zulke periodes. Zoals mijn grootmoeder altijd zei, “het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen”.
 
Het hoeft natuurlijk helemaal niets ‘slechts’ te gebeuren. Feng Shui levensomstandigheden bepalen maar voor 30% wat je in je leven gaat ervaren. Er zijn veel andere factoren die ons lot beïnvloeden. Maar nog steeds is het verstandig in oktober, een maand met zulke sterke energieën, beter op je hoede te zijn.  

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.
 

Op 8 oktober 2021 begint de maand van de Yang Aarde Hond en deze zal tot 7 november 2021 duren.

 
Beste sectoren in oktober 2021:
 

  • 1 (Zuid) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, ook promotie deze maand – versterk met metaal / goud
  • 4 (Oost) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met pioenrozen en liefdessymbolen en kristallen voor liefde en harmonie in de relaties
  • 6 (Centrum) – geluk van hemel, behulpzame vrienden – versterk met Yang metaal en aarde voor geld en carrière geluk
  • 8 (West) – welvaart en succes, met name voor de vrouwen – versterk met rijkdomssymbolen, plaats kristallen of een stenen waterornament hier
  • 9 (Noordoost) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid –plaats vuur en kleur rood of roze hier

 
Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.
 
Het CENTRUM van elk huis wordt bijzonder gezegend deze maand, wat alle huishoudens ten goede komt. De verdubbelde STER 6 hier brengt nieuwe kansen, betere motivatie en scherpere instincten, waardoor dit een maand is om met de stroom mee te gaan! Sluit je geest nergens voor af, luister naar suggesties van anderen, overweeg nieuwe ideeën die bij je opkomen en probeer nieuwe manieren om dingen te doen. Iedereen profiteert van het plaatsen van de Hemelse symbolen in het midden van het huis of werkruimte in oktober. Creëer hier bijvoorbeeld een huisaltaar. Een met zorg en positieve intentie ingerichte altaar kan een ware krachtplek worden die je verbindt met het spirituele rijk, met jouw spirituele gidsen en een plek wordt waar je rust, inspiratie en heling kunt vinden.
 
Vergeet ook niet het westen met Yang water of kristallen te versterken. De dubbelsterke Welvaartster 8 maakt dit de gelukkigste sector van de maand! Deze maand vertegenwoordigt deze sector dubbel rijkdom, dubbel welvaart en dubbel geluk, vooral ten goede aan degenen die in huizen op het westen of in slaapkamers op het westen wonen.
 
Ben je single en op zoek naar meer romantiek in je leven? Geef dan meer aandacht aan de oostkant van je huis in oktober 2021. Zorg dat het rommelvrij is en versterkt wordt met liefdessymbolen die je kent en jou aanspreken. Twee hartjes bijvoorbeeld. Twee zwanen of tortelduifjes symboliseren eeuwig liefde, want ze blijven bijna altijd hun hele leven bij elkaar.
 
Uitdagende sectoren deze maand:
 

  • 2 (Noord) – ziekte – onderdruk met metaal, plaats een Wu-Lou hier
  • 3 (Zuidwest) – ruzie en misverstanden – onderdruk met Yin vuur, koper en een Lachende Boeddha
  • 5 (Zuidoost) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – onderdruk met Yang metaal en hout (planten), vermijd vuur hier deze maand (Sum-of-ten* combinatie voor geluk!)
  • 7 (Noordwest) – inbraak en verraad – onderdruk met Yin water en de kleur blauw

*De Sum-of-ten getallen zijn zeer speciale combinaties van 2 getallen/sterren die een hoge energieniveau/vibratie hebben. Zelfs een negatieve ster zoals de Ongelukkenster 5 (deze maand in het zuidoosten), zal in de Sum-of-ten combinatie met de jaarlijkse Ster 5 ook positieve dingen brengen, omdat dit een speciale sterrencombinatie is. Dit kun je leren in de Feng Shui Opleiding MODULE 6 en 7.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Zuidoost en Noord hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Vermijd hier het verstoren van de energie – in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name in het Zuidoosten en aan de Noord kant van je woning. Vermijd het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.  

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer hier ligt. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes of zwangere vrouwen, kunnen beter kamers die in het ZO en N van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu-Lou aan beide zijden van je bed. 

De in het Zuidwesten dubbel sterke Ruziester 3, kan conflicten en misverstanden veroorzaken, vooral voor de vrouwen en iedereen geboren onder het teken van de AAP en SCHAAP (zoals Koning Willem-Alexander). Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de rode kleur hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten.

De Inbraak & Verlies Ster 7 beïnvloedt deze maand alle mannen, en brengt geweld, geldverlies en verraad met zich mee. Ster 7 in metaal sector is altijd gevaarlijk omdat het metaal element van het NW, het metaal element van de Ster 7 versterkt. Gebruik de kleur blauw en stil (Yin) water als remedie. Zeker als de voordeur of ramen in het NW liggen, is het verstandig om remedies te gebruiken om de inbraakster te temmen. Ook beïnvloedt de ster iedereen geboren onder het teken van HOND en VARKEN. Een mooie blauwe sjaal, tas of portemonnee is een must voor jou.    

FENG SHUI KALENDER
– gunstige & ongunstige dagen in oktober


Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 2, 11, 14, 23 en 26 oktober.

Goede dagen om te trouwen: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 29, 30 en 31 oktober.
Goede dagen om te reizen: 1, 2, 4, 5, 6, 14, 15, 17, 18, 19, 26, 27, 29, 30 en 31 oktober.
Goede dagen voor business: 1, 2, 4, 6, 13, 14, 15, 17, 19, 25, 26, 27, 29 en 31 oktober.

Ik wens jou een mooie maand toe. Mocht je meer hulp / begeleiding of een consult nodig hebben, kun je mij altijd bellen of e-mailen. Ik zal jouw situatie op een dieper niveau analyseren en op zoek gaan naar een oplossing van de blokkades die je ervaart.

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2021 Wena Brussaard | Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal “

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s