Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor november 2021 

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt doorvoeren. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

FLYING STAR HOROSCOOP VOOR NOVEMBER 2021

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.

Op 7 november 2021 begint de maand van de Yin Water Varken en deze zal tot 7 december 2021 duren.

Beste sectoren in november 2021:

  • 1 (Noord) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, ook promotie deze maand – versterk met metaal / goud (Sum-of-ten* combinatie voor geluk!)
  • 4 (Zuidoost) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met pioenrozen en liefdessymbolen en kristallen voor liefde en harmonie in de relaties
  • 6 (Noordwest) – geluk van hemel, behulpzame vrienden – versterk met metaal voor geld en carrière geluk
  • 8 (Noordoost) – welvaart en succes – versterk met rijkdomssymbolen, plaats kristallen of een stenen waterornament hier
  • 9 (Zuid) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid –plaats vuur en kleur rood of roze hier

*De Sum-of-ten getallen zijn zeer speciale combinaties van 2 getallen/sterren die een hoge energieniveau/vibratie hebben. Dit kun je leren in de Feng Shui Opleiding MODULE 6, 7 en 8.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Plaats een fontein in NO van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren. Als je woonkamer of slaapkamer hier is, dan zal je deze maand kunnen genieten van uitzonderlijk goed geluk in business en kun je rekenen op verhoogde inkomsten. Het plaatsen van kristallen en edelstenen in deze sector kan ook heel krachtig werken. Plaats een paar decoratieve keramische vazen/potten/objecten hier.  

Ben je single en op zoek naar meer romantiek in je leven? Geef dan meer aandacht aan de ZO kant van je huis in november 2021. Versterk het liefdesgeluk in dit gebied met een blauwe of groene Mystieke knoop, mooie vaas met bloemen, symbolen van liefde voor meer romantiek in je leven. Hang een (wens-vervullende) vogel met jouw hartenwens in zijn bekje in deze windrichting. Dit is een zeer krachtige methode om liefdeswensen uit te laten komen. Als je hier studeert, absorbeer je de informatie beter en is je kans op slagen vele malen groter.

De hemel geluk ster valt deze maand in NW en brengt onverwachte meevallertjes, voornamelijk voor de manen en als je geboren bent onder het teken van de HOND en VARKEN. De prachtige hemelse energieën kunnen ook veel rijkdom en populariteit brengen en ook behulpzame mensen. Plaats een welvaartschip of welvaartschaal hier om jouw inkomen te verhogen en hang hier ook Chinese munten voor meer geluk.

Ook het Noorden geniet deze maand van de zeer gunstige ster 1 die succes en overwinning, autoriteit, mentor geluk, winst en nieuwe gelegenheden in carrière en in het bedrijf brengt. Versterk de ster met Metaal energie en voorwerpen zoals munten, windgongen en bellen. 

De gunstige ster 9 van toekomstige welvaart vliegt naar het Zuiden en brengt carrièresucces en geldgeluk voor bewoners van huizen (of bedrijfsgebouwen) met de ingang of slaapkamer in deze sector. De aanwezigheid van de jaarlijkse carrière ster 1 hier, maakt deze sector de beste sector in je huis deze maand! Ook omdat de sterren vormen een zeer gunstige sum-of-ten formatie hier. Bewoners van huizen (of bedrijfsgebouwen) met de ingang of slaapkamer in deze sector zullen veel geluk ervaren en kunnen gemakkelijk nieuwe projecten beginnen. Versterk de ster met Vuur energie en verlicht dit gebied goed. 

Uitdagende sectoren deze maand:

  • 2 (Zuidwest) – ziekte – onderdruk met metaal, plaats een Wu-Lou hier
  • 3 (Oost) – ruzie en misverstanden – onderdruk met Yin vuur, koper en een Lachende Boeddha
  • 5 (Centrum) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – onderdruk met Yang metaal, vermijd vuur hier deze maand
  • 7 (West) – inbraak en verraad – onderdruk met Yin water en de kleur blauw

Het is verstandig om de energieën van deze gebieden met Feng Shui remedies /elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer hier ligt. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes of zwangere vrouwen, kunnen beter kamers die in het ZW en Centrum van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu-Lou of andere symbolen van wellness en longeviteit, aan beide zijden van je bed. 

De aanwezigheid van de ster 5 in het Centrum kan op ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen duiden, deze maand. Feng Shui Metaal remedies zijn nodig om de ster te neutraliseren, anders gaat deze zich in negatieve ervaringen manifesteren. Gebruik hier de kleur wit, grijs en hang een metalen windgong. Gebruik ook een metalen klankschaal om met haar pure geluid, de energie regelmatig te reinigen. Ook de Tibetaanse Tingsha belletjes kunnen een krachtige metaal geluid produceren die goed werkt tegen de ster 5. Vermijd het Vuur element hier, omdat Vuur energie de ster versterkt (Vuur voedt het Aarde element van deze ster). Dim het licht deze maand in deze sector en vermijd opvallende puntige decoratieve items, vermijd hier ook kaarsen. Dit advies geldt trouwens ook voor het Zuidwesten met de ster 2. Als je geboren bent onder het teken van de AAP of SCHAAP, kun je het beste veel wit en gouden juwelen dragen. Vermijd kleur rood deze maand.   

De maandelijkse ruziester welke conflicten en misverstanden (in relaties) kan veroorzaken en zelfs rechtszaken kan voortbrengen, valt binnen het Oosten. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen, want de ster is zeer sterk in november! Gebruik hier de rode kleur of plaats een Lachende Boeddha, om negativiteit in positiviteit om te zetten. Plaats ook een lamp hier en laat deze minstens 3 uur per dag branden (spaarlamp). Zo houdt je de ruziester onder controle. Voeg geen Water toe aan dit gebied.

De vijandelijke ster 7 dat kan leiden tot brand, diefstal, roof of verwonding door een scherp metalen voorwerp, verblijft in het Westen deze maand. Gebruik de Yin water remedie (kleur blauw, stil water, bijvoorbeeld een kom met water) hier om de ster te temmen. Valt deze ster bij de voordeur of voorraam dan loop je het gevaar dat je slachtoffer wordt van inbraak. Door een blauwe neushoorn of lint aan de deur- of raamklink (binnen) te hangen, worden jij en het huis tegen deze ‘inbraakster’ beschermd. Ben je geboren onder het teken HAAN dan kun je, je handtas of portemonnee met een blauwe hanger beschermen.     

Feng Shui Kalender – gunstige & ongunstige dagen in november

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 4, 7, 17, 19 en 29 november.

Goede dagen om te trouwen: 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 23, 24, 25 en 26 november.

Goede dagen om te reizen: 7, 8, 9, 11, 12, 13, 20, 21, 23, 24 en 25 november.

Goede dagen voor business: 6, 7, 8, 9, 11, 13, 19, 20, 21, 23 en 25 november.

Bestel hier jouw Feng Shui Kalenders voor 2022>>>

Ik wens jou een mooie maand toe. Mocht je meer hulp / begeleiding of een consult nodig hebben, kun je mij altijd bellen of e-mailen. Ik zal jouw situatie op een dieper niveau analyseren en op zoek gaan naar een oplossing van de blokkades die je ervaart.

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2021 Wena Brussaard | Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s