Chinese astrologie·Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui

FLYING STAR Horoscoop voor september 2021

Met behulp van de onderstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.

Op 8 september 2021 begint de maand van de Yin Vuur Haan en deze zal tot 7 oktober 2021 duren.Beste sectoren deze maand:
NW, W, NO, ZO en ZW.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Plaats een fontein in de West of Noordwest hoek van je huis of bedrijfsruimte om de welvaartster 8 te activeren. De Welvaart Ster van het jaar wordt deze maand in het Westen vermenigvuldigd, wat maakt dat het activeren van deze richting geld en investeringsgeluk kan verhogen. Iedereen die op de aandelenmarkt speculeert, moet aandacht besteden aan deze sector. Activeer liefde in het Zuidwesten met een mooie vaas met rode bloemen en symbolen van liefde. Carrière geluk mag in het Noordoosten met een windgong of watersymbolen versterkt worden. Ook het Zuidoosten geniet deze maand van positieve energie en steun van de Hemel. Activeer deze sector met veel sociale activiteiten, plaats hier ook 6 munten. Slaap je in deze sector dan plaats een Wu Lou naast je bed.

Uitdagende sectoren deze maand: Z, N, O en centrum.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Zuid en Noord hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Plaats hier het metaal element. Ook het Oosten en centrum moet met Feng Shui remedies in balans gebracht worden. Vermijd hier het verstoren van de energie – in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name in de Zuid en Noord kant van je woning. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer in het Zuiden of Noorden van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats hier Yin metaal (ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het Z van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed. 

De positie van de vaders en moeders is sterker deze maand.

De in het Noorden zeer sterke Ruziester 3, kan conflicten en misverstanden veroorzaken. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de rode kleur hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten.

De Inbraak & Verlies Ster 7 neemt deze maand de centrale positie, en brengt geweld, geldverlies en verraad met zich mee. Ster 7 in het midden is altijd gevaarlijk omdat het aarde element van het middelste raster het metaal element van de Ster 7 versterkt. En omdat bijna elk huis centrum bevat, treft de ster ons allemaal en moeten wij allen Yin water remedie in het centrum installeren. Zeker als de voordeur of ramen in het centrum liggen, is het verstandig om remedies te gebruiken om de inbraakster te temmen. 

FENG SHUI KALENDER
gunstige & ongunstige dagen in septemberPlan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 3, 8, 16, 20 en 28 september.

Goede dagen om te trouwen: 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, en 30 september.
Goede dagen om te reizen: 6, 7, 8, 10, 11, 12, 19, 20, 22, 23, en 24 september.
Goede dagen voor business: 5, 6, 7, 8, 10, 12, 18, 19, 20, 22, 24 en 30 september.

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 6 en 7 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy leren (www.fengshuidesignacademy.com).

Mocht je meer hulp / begeleiding of een consult nodig hebben, kun je mij altijd bellen of e-mailen. Ik zal jouw situatie op een dieper niveau analyseren en op zoek gaan naar een oplossing van de blokkades die je ervaart.

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2021 Wena Brussaard. Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

2 gedachten over “FLYING STAR Horoscoop voor september 2021

  1. Goedemiddag.
    De hele informatie alom is zo helder en duidelijk, zonder enige poespas. En wat is uitgelegd aan eerlijke informaties is blijvend zonder twijfels! Het is totaal niet opdringerig, en elkaar in hun waarde laten, daar houden wij van. Top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s