Geluk en balans in leven

Feng Shui wordt steeds populairder.

Beste Feng Shui liefhebber,

Feng Shui wordt steeds populairder en wordt meer bekend en erkend als een echte wetenschap en natuurkunde en niet als iets zweverig in onze westerse wereld. Feng Shui is meer dan 4000 jaar oud en komt oorspronkelijk uit China. Men heeft, door observatie van de natuur, inzicht gekregen in de manier waarop (woon)plekken van invloed kunnen zijn op ons welzijn. Deze kennis wordt gebruikt om een gelukkige en gezonde leef- en werkomgeving voor onszelf te kunnen creëren.

Voor een hele lange tijd werd Feng Shui geheim gehouden, alleen de keizers mochten profiteren van goede Feng Shui. Gelukkig, door o.a. meesters zoals de mijne, Lillian Too, is Feng Shui voor iedereen toegankelijk geworden. Tegenwoordig kunnen wij allemaal Feng Shui in onze huizen en kantoren gebruiken.

Zeker in de tijden van recessie is een extra steun van positieve energie niet overbodig. Misschien maak je, je zorgen over jouw familie, carrière of  jouw bedrijf? Dan heb ik echt goed nieuws voor je! Ondanks een recessie blijft Feng Shui voor ons goed werken, brengt meer rust en meer levensgeluk in ons leven.

Graag vertel ik je meer over wat Feng Shui voor jou kunnen betekenen en ontmoet ik je graag binnenkort. Bel mij gerust of email om je unieke situatie te bespreken.

 

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s