Geluk en balans in leven·Workshops

Feng Shui Funday (herfst ’12)

Wil je iets in je omgeving of in je leven veranderen? Wil je kennis maken met Feng Shui, geïnspireerd worden, workshops volgen, nieuwe mensen ontmoeten en ideeën opdoen? Of wellicht heb je al Feng Shui kennis en wil je die verdiepen of wil je deze met een ander delen? Dan is Feng Shui Funday echt iets voor jou.

Waarom deze dag-workshop?

Wist je dat je, je leven via je omgeving kunt veranderen? Want jouw omgeving bepaalt wie je bent! Daarom wil ik je van harte uitnodigen om op zaterdag 20 oktober a.s. de Feng Shui Funday bij te wonen. In een dag leer je de basis principes van Feng Shui, kom je in contact met een aantal fervente Feng Shui beoefenaars, deel je ervaringen en kun je vele vragen stellen.

Wat kun je verwachten?

De dag zal bestaan uit een gezellig ontvangst, Feng Shui workshop waarbij jij je Feng Shui kennis kunt bijspijkeren en nieuwe dingen te leren krijgt o.a. over de invloed van kleuren, vormen, materialen en de plaatsing van het meubilair op je leven, over het stimuleren van Liefde, Gezondheid en Geld in 2012 en 2013 en over het begin van een nieuw tijdperk en welke veranderingen je nog dit jaar kunt verwachten en veel meer. En om in een lijn te blijven met leuke veranderingen binnen 100% Feng Shui, ga je ook kennis maken met de engel van Feng Shui – Aartsengel Jofiel.

Tussendoor zijn er natuurlijk kleine koffiepauzes met een hapje en een drankje. Na de verzorgde lunch is het tijd om praktijk en ervaringen te delen. Na dit leuke onderdeel is het tijd om (voor wie daar behoefte aan heeft) je kennis te testen – en natuurlijk vallen er prijsjes te winnen. Na afloop kunnen we nog even napraten onder het genot van een drankje.

Datum: zaterdag 20 oktober 2012

Tijd: 10:00 – 16:00

Locatie: Feng Shui Design Academy (www.fengshuidesignacademy.com) in Culemborg.

Prijs: € 59,00 (incl. koffie/thee met cake, lunch, drankje na afloop en een leuke attentie).

Laat je inspireren om met Feng Shui je huis en interieur te veranderen om meer positieve energie naar je leven toe te trekken.

Je kunt je hier inschrijven:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s