Feng Shui Consulten

Feng Shui is een 6000 jaar oude oosterse filosofie van het leven in harmonie met je omgeving. Mijn bedrijfsmissie SOUL & SPACE in balans, is gebaseerd op een overtuiging dat een verblijf in een aangename en met aandacht voor omgevingsharmonie ontworpen ruimte, een gunstig effect heeft op mensen. Vanuit mijn achtergrond als Feng Shui master en interieurontwerper, creëer ik woon- en werkomgevingen die een positieve ruimtebeleving geven en hierdoor zorgen voor een verbetering van het energieniveau, vitaliteit, succes en leefgenot van alle bewoners/gebruikers.

Feng Shui kan overal waar mensen wonen, werken, leren, beter worden of ontspannen, worden toegepast op zowel nieuwbouw als bestaande bouw, bij renovatie & verbouwing van huizen en bedrijfspanden, maar ook bij het opzetten van openbare ruimten. Feng Shui geeft aanwijzingen wat te doen aan de omgeving en het ontwerp van het gebouw om een veilige, prettige en uitnodigende ruimte te creëren. Zo ontstaan gebouwen, welke het lichamelijk en mentaal welbevinden van gebruikers ondersteunen.

In mijn adviezen worden altijd technieken van de Klassieke Feng Shui toegepast. Ik gebruik het originele Luo Pan kompas voorzien van de oeroude Feng Shui formules. Behalve de klassieke kennis van Feng Shui, werk ik ook met Chinese Astrologie, Paht Chee/Ba Zi, Engelen en de energieën van het nieuwe Watermantijdperk.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over Feng Shui  diensten of mogelijkheden voor samenwerking.

 

vraag-een-consult