Chinese astrologie·Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor maart 2022

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt doorvoeren. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren.

Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

FLYING STAR HOROSCOOP VOOR MAART 2022:

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.

Op 6 maart 2022 begint de maand van de Yin Water Konijn en deze zal tot 5 april 2022 duren.

Beste sectoren in maart 2022:

  • 1 (Centrum) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, ook promotie deze maand – versterk met water / fonteinen en metaal
  • 4 (Noordoost) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met pioenrozen en liefdessymbolen en kristallen voor meer liefde en harmonie in relaties
  • 6 (Noord) – geluk van hemel, behulpzame vrienden – versterk met metaal voor geld en carrière geluk
  • 8 (Oost) – welvaart en succes – versterk met rijkdom symbolen zoals munten en geldboom, plaats een waterornament hier en verlicht deze goed
  • 9 (Zuidoost) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – deze maand vermeerderd 9 de gunstige liefdesster 4, plaats vuur en kleur rood of roze hier

*De HO TU getallen zijn zeer speciale combinaties van 2 getallen/sterren die een hoge energieniveau / vibratie hebben. Dit kun je leren in de Feng Shui Opleiding MODULE 8.

Wij hebben deze maand een bijzondere sterrencombinatie in 4 sectoren met Ho Tu getallen: 1/6, 2/7, 3/8, 4/9. In de klassieke Feng Shui zijn de vier paren Ho Tu getallen afgeleid van de vroege hemel Pa Kua en ze weerspiegelen de hemel- en aarde-energie.

De Ho Tu getallen bewegen op de Lo Shu vierkant tegen de klok in en vormen samen een oeroud symbool – Swastika. Swastika komt uit het Sanskriet SVASTIKAH en betekent gelukkig zijn. Het is een prehistorisch en heilig symbool dat ouder is dan alle bekende religies. Dit kan een uitstekend symbool van bescherming zijn en om de positieve hemelse vibraties aan te trekken, wanneer de getallen worden geplaatst zoals hieronder weergegeven. Helaas heeft men in de tweede wereldoorlog dit symbool voor ons allemaal ‘verpest’ en kijken we er tegenwoordig er met een andere blik naar.

De Ho Tu-combinaties van sterren hebben bovendien hun eigen specifieke betekenis en element:

NOORD 1-6 water, carrièregeluk mentor geluk

ZUIDWEST 2-7 metaal, leiderschap

OOST 3-8 hout, voorspoed en succes

ZUIDOOST 4-9 vuur, roem en erkenning

Dit betekent dat je in maart in de bovengenoemde sectoren ook kunt genieten van het geluk dat de specifieke Ho Tu-combinatie van sterren met zich meebrengt. Je hoeft dit type geluk niet te activeren om ervan te kunnen genieten.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Uitdagende sectoren deze maand:

  • 2 (Noordwest) – ziekte – onderdruk met metaal, plaats een Wu-Lou hier!
  • 3 (West) – ruzie en misverstanden – onderdruk met Yin vuur, koper en een Lachende Boeddha, hang geen windgongen hier deze maand
  • 5 (Zuid) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – onderdruk met Yang metaal (windgong, bel, klok), vermijd vuur hier deze maand
  • 7 (Zuidwest) – inbraak en verraad – onderdruk met Yin water en de kleur blauw vermijd kristallen hier (Sum-of-ten* combinatie voor extra geluk!)

*De Sum-of-ten getallen zijn zeer speciale combinaties van 2 getallen/sterren die een hoge energieniveau/vibratie hebben. Dit kun je leren in de Feng Shui Opleiding MODULE 6, 7 en 8.

Het is verstandig om de energieën van deze gebieden met Feng Shui remedies / elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer hier ligt. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes of zwangere vrouwen, kunnen beter kamers die in het Zuiden en Noordwesten van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu-Lou of andere symbolen van wellness en longeviteit, aan beide zijden van je bed. 

De aanwezigheid van de ster 5 in het Z kan op ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen duiden, deze maand. Feng Shui Metaal remedies zijn nodig om de ster te neutraliseren, anders gaat deze zich in negatieve ervaringen manifesteren. Gebruik hier de kleur wit, grijs en hang hier een metalen windgong. Gebruik ook een metalen klankschaal om met haar pure geluid, de energie regelmatig te reinigen. Ook de Tibetaanse Tingsha belletjes kunnen een krachtige metaal geluid produceren die goed werkt tegen de ster 5. Vermijd het Vuur element hier, omdat Vuur energie de ster versterkt (Vuur voedt het Aarde element van deze ster). Dim het licht deze maand in deze sector en vermijd opvallende puntige decoratieve items, vermijd hier ook kaarsen. Dit advies geldt trouwens ook voor het Noordwesten met de ster 2. Als je geboren bent onder het teken van het PAARD, de HOND of VARKEN, kun je het beste veel wit en gouden juwelen deze maand dragen. Vermijd de kleur rood en geel in maart!  

De maandelijkse ruziester 3 welke conflicten en misverstanden (in relaties) kan veroorzaken en zelfs rechtszaken kan voortbrengen, valt binnen het W. Verblijf je hier deze maand of ben je geboren onder het teken van de HAAN, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen. Gelukkig is de ster niet sterk in W in maart! Je kunt ster 3 het beste met Yin metaal (metaal zonder geluid) neutraliseren. Draag wit of rood en Harmonie Amulet als je een HAAN bent.

De vijandelijke ster 7 dat kan leiden tot brand, diefstal, roof of verwonding door een scherp metalen voorwerp, verblijft in het Zuidwesten deze maand. Gebruik de Yin water remedie (kleur blauw, stil water, bijvoorbeeld een kom met water, evil eye / kwade oog amulet) hier om de ster te temmen. Valt deze ster bij de voordeur of voorraam, dan loop je het gevaar dat je slachtoffer wordt van inbraak. Door een blauwe neushoorn of blauw lint aan de deur- of raamklink (binnen) te hangen, worden jij en het huis tegen deze ‘inbraakster’ beschermd. Ben je geboren onder het teken AAP en SCHAAP dan kun je, je handtas of portemonnee met een blauwe hanger beschermen.

Feng Shui Kalender – gunstige & ongunstige dagen in maart

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies:

  • Jaar-, en maandbrekers: 8, 9, 20 en 21 maart

Goede dagen om te trouwen: 2, 3, 4, 5, 6, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 27, 28, 29 en 30 maart.

Goede dagen om te reizen: 2, 3, 4, 12, 13, 15, 16, 17, 24, 25, 27, 28 en 29 maart.

Goede dagen voor business: 2, 4, 11, 13, 15, 17, 23, 25, 27 en 29 maart.

Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in april en de rest van het jaar 2022? Bestel hier jouw Agenda en Almanak 2022.

Ik stuur je liefdevolle groetjes, stay safe, blijf gezond en graag tot de volgende keer,

Mocht je meer hulp / begeleiding of een consult nodig hebben, kun je mij altijd bellen of e-mailen. Ik zal jouw situatie op een dieper niveau analyseren en op zoek gaan naar een oplossing van de blokkades die je ervaart.

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2022 Wena Brussaard | Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal “

Advertentie

Een gedachte over “Feng Shui tip voor maart 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s