Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor februari 2022

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt doorvoeren. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren.

Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

FLYING STAR HOROSCOOP VOOR FEBRUARI 2022:

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.

Op 4 februari 2022 begint de maand van de Yang Water Tijger en deze zal tot 6 maart 2022 duren.

Beste sectoren in februari 2022:

  • 1 (Zuidoost) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, ook promotie deze maand – versterk met water / fonteinen
  • 4 (West) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met pioenrozen en liefdessymbolen en kristallen voor meer liefde en harmonie in relaties
  • 6 (Zuid) – geluk van hemel, behulpzame vrienden – versterk met metaal voor geld en carrière geluk
  • 8 (Zuidwest) – welvaart en succes – versterk met rijkdom symbolen, plaats een stenen waterornament hier, maar vermijd vuur en kristallen (Sum-of-ten* combinatie voor extra geluk!)

*De Sum-of-ten getallen zijn zeer speciale combinaties van 2 getallen/sterren die een hoge energieniveau/vibratie hebben. Dit kun je leren in de Feng Shui Opleiding MODULE 6, 7 en 8.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Plaats een fontein in ZW van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren. Als je woonkamer of slaapkamer hier is, dan zal je deze maand kunnen genieten van uitzonderlijk goed geluk in business en kun je rekenen op verhoogde inkomsten. De jaarlijkse ziektester 2 hier zorgt echter voor gezondheidsklachten. Het plaatsen van kristallen en edelstenen in deze sector is daarom deze maand niet verstandig. Onderneem iets nieuws als je een SCHAAP of AAP bent, maar zorg goed voor je gezondheid. Omdat de sterren een zeer gunstige sum-of-ten formatie hier vormen, verwacht extra steun en geluk deze maand.

Ben je single en op zoek naar meer romantiek in je leven? Geef dan meer aandacht aan de W en ZO kant van je huis in februari 2022. Versterk het liefdesgeluk in dit gebied met een blauwe of groene Mystieke knoop, mooie vaas met bloemen, symbolen van liefde voor meer romantiek in je leven. Hang een (wens-vervullende) vogel met jouw hartenwens in zijn bekje in deze windrichting. Dit is een zeer krachtige methode om liefdeswensen uit te laten komen. Als je hier studeert, absorbeer je de informatie beter en is je kans op slagen vele malen groter. Veel romantische kansen voor de HAAN, DRAAK en SLANG.

De hemel geluk ster valt deze maand in Z en brengt onverwachte meevallertjes, voornamelijk als je geboren bent onder het teken van het PAARD. De prachtige hemelse energieën kunnen ook veel rijkdom en populariteit brengen en ook behulpzame mensen. Plaats daarom een welvaartschip of welvaartschaal hier om jouw inkomen te verhogen en hang hier ook Chinese munten of een windgong voor meer geluk.

Het ZO geniet deze maand van de zeer gunstige ster 1 die succes en overwinning, winst en nieuwe kansen in carrière en in het bedrijf brengt. Versterk de ster met water energie en blauwe decoratieve objecten. Bewoners van huizen (of bedrijfsgebouwen) met de ingang of slaapkamer in deze sector, en ook de DRAAK en SLANG zullen veel geluk ervaren en kunnen gemakkelijk nieuwe projecten beginnen.

Uitdagende sectoren deze maand:

  • 2 (Centrum) – ziekte – onderdruk met metaal, plaats een Wu-Lou hier, gevaarlijk deze maand!
  • 3 (Noordwest) – ruzie en misverstanden – onderdruk met Yin vuur, koper en een Lachende Boeddha, hang geen windgongen hier deze maand
  • 5 (Noordoost) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – onderdruk met Yang metaal, vermijd vuur en aarde hier deze maand
  • 7 (Noord) – inbraak en verraad – onderdruk met Yin water en de kleur blauw
  • 9 (Oost) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – maar deze maand vermeerderd 9 de ongunstige ruziester 3, plaats vuur en kleur rood of roze hier

Het is verstandig om de energieën van deze gebieden met Feng Shui remedies /elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer hier ligt. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes of zwangere vrouwen, kunnen beter kamers die in het NO en Centrum van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu-Lou of andere symbolen van wellness en longeviteit, aan beide zijden van je bed. 

De aanwezigheid van de ster 5 in het NO kan op ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen duiden, deze maand. Feng Shui Metaal remedies zijn nodig om de ster te neutraliseren, anders gaat deze zich in negatieve ervaringen manifesteren. Gebruik hier de kleur wit, grijs en hang hier een metalen windgong. Gebruik ook een metalen klankschaal om met haar pure geluid, de energie regelmatig te reinigen. Ook de Tibetaanse Tingsha belletjes kunnen een krachtige metaal geluid produceren die goed werkt tegen de ster 5. Vermijd het Vuur element hier, omdat Vuur energie de ster versterkt (Vuur voedt het Aarde element van deze ster). Dim het licht deze maand in deze sector en vermijd opvallende puntige decoratieve items, vermijd hier ook kaarsen. Dit advies geldt trouwens ook voor het Zuidwesten met de ster 2. Als je geboren bent onder het teken van de OS, TIJGER, AAP en SCHAAP, kun je het beste veel wit en gouden juwelen deze maand dragen. Vermijd kleur rood in februari!  

De maandelijkse ruziester 3 welke conflicten en misverstanden (in relaties) kan veroorzaken en zelfs rechtszaken kan voortbrengen, valt binnen het NW. Verblijf je hier deze maand of ben je geboren onder het teken van de HOND en VARKEN, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen. Gelukkig is de ster niet sterk in NW in februari! Je kunt ster 3 het beste met Yin metaal (metaal zonder geluid) neutraliseren. Maar de normaal gesproken gunstige ster 9 van toekomstige welvaart en vermeerdering, vliegt deze maand naar het Oosten waar het de in de sector verblijvende ster 3, dit jaar verdubbelt. De energie van conflicten is sterk in het houten gebied. Ook mensen geboren onder het teken van het KONIJN kunnen daar last van krijgen. Verzwak de ster met Vuur element en verlicht dit gebied goed. Gebruik hier de rode kleur of plaats een Lachende Boeddha, om negativiteit in positiviteit om te zetten. Plaats ook een lamp hier en laat deze minstens 3 uur per dag branden (led spaarlamp). Zo houdt je de ruziester onder controle. Voeg geen Water toe aan dit gebied. Draag rood en Harmonie Amulet als je een HOND, VARKEN of KONIJN bent.

De vijandelijke ster 7 dat kan leiden tot brand, diefstal, roof of verwonding door een scherp metalen voorwerp, verblijft in het Noorden deze maand. Gebruik de Yin water remedie (kleur blauw, stil water, bijvoorbeeld een kom met water, evil eye amulet) hier om de ster te temmen. Valt deze ster bij de voordeur of voorraam , dan loop je het gevaar dat je slachtoffer wordt van inbraak. Door een blauwe neushoorn of lint aan de deur- of raamklink (binnen) te hangen, worden jij en het huis tegen deze ‘inbraakster’ beschermd. Ben je geboren onder het teken RAT dan kun je, je handtas of portemonnee met een blauwe hanger beschermen.

Feng Shui Kalender – gunstige & ongunstige dagen in februari

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies:

  • Jaar-, en maandbrekers: 12 en 24 februari

Goede dagen om te trouwen: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 26, 27 en 28 februari.

Goede dagen om te reizen: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 15, 16, 18, 19, 20, 24, 27 en 28 februari.

Goede dagen voor business: 1, 3, 4, 6, 8, 14, 16, 18, 20, 26 en 28 februari.

Wil je nu alvast weten welke dagen goed zijn in maart en de rest van het jaar 2022? Bestel hier jouw Agenda en Almanak 2022.

Wil je meer weten over de energie van het nieuwe jaar 2022 – Water Tijger jaar?

Ook dit jaar breng ik op een zeer praktische manier de Feng Shui en astrologische vooruitzichten in kaart voor het komende jaar, ik maak de prognoses bekend voor de belangrijkste levensthema’s zoals:

L I E F D E  / G E Z O N D H E I D / G E L D / C A R R I È R E

Ik praat over de globale invloeden die voor ons allemaal gelden in het jaar van de WATER TIJGER, maar ik geef ook persoonlijke tips en jaarhoroscopen met inspirerende lifestyle collages voor elk van de 12 Chinese dierentekens. Laat je niet meer verrassen met narigheid en uitdagingen, bereid je voor door te leren hoe de sterren jou, jouw huis of business gaan beïnvloeden in 2022. Ontdek wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen om in het nieuwe jaar succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

Bestel de Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022 – Jaar van de Water Tijger hier>>>    

Ik stuur je liefdevolle groetjes, stay safe, blijf gezond en graag tot de volgende keer,

Mocht je meer hulp / begeleiding of een consult nodig hebben, kun je mij altijd bellen of e-mailen. Ik zal jouw situatie op een dieper niveau analyseren en op zoek gaan naar een oplossing van de blokkades die je ervaart.

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2022 Wena Brussaard | Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal “

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s