Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor december 2021

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt doorvoeren. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren.

Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

FLYING STAR HOROSCOOP VOOR DECEMBER 2021

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.

Op 7 december 2021 begint de maand van de Yang Water Rat en deze zal tot 6 januari 2022 duren.

Beste sectoren in december 2021:

  • 1 (Zuidwest) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, ook promotie deze maand – versterk met water, brand ook kaarsen hier om conflicten te vermijden  
  • 4 (Centrum) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met pioenrozen en liefdessymbolen en kristallen voor liefde en harmonie in de relaties (Sum-of-ten* combinatie voor geluk!)
  • 6 (West) – geluk van hemel, behulpzame vrienden – versterk met metaal voor geld en carrière geluk
  • 8 (Zuid) – welvaart en succes – zeer sterk deze maand, activeer de ster met rijkdomssymbolen, plaats kaarsen en rode decoratieve objecten hier

*De Sum-of-ten getallen zijn zeer speciale combinaties van 2 getallen/sterren die een hoge energieniveau/vibratie hebben. Dit kun je leren in de Feng Shui Opleiding MODULE 6, 7 en 8.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Wil je meer verdienen in december, geef dan meer aandacht aan de west en zuid sector van je huis. Zorg dat deze gebieden opgeruimd en netjes zijn en plaats de energieversterkers die ik eerder heb genoemd. Ben je single en op zoek naar meer romantiek in je leven? Versterk het liefdesgeluk in het centrum met een roze of rode Mystieke knoop, mooie vaas met bloemen, symbolen van liefde zoals rozenkwarts hartjes of mandarijneendjes voor meer romantiek in je leven.

Hang een (wens-vervullende) vogel met jouw wens in zijn snavel in het zuidwesten voor nieuwe kansen en vooruitzichten in je carrière. Metalen objecten in het westen kunnen onverwachte meevallertjes en steun van vrienden brengen. De prachtige hemelse energieën die deze maand hier heersen, zullen ook veel rijkdom, succes, overwinning, autoriteit en populariteit brengen. Plaats een welvaartschip of welvaartschaal hier om jouw inkomen te verhogen en hang hier ook 6 Chinese munten of een bel voor meer geluk.

Uitdagende sectoren deze maand:

  • 2 (Oost) – ziekte – de ster is zwak deze maand maar voor de zekerheid onderdruk met planten, plaats een Wu-Lou hier
  • 3 (Zuidoost) – ruzie en misverstanden – sterk in ZO dus onderdruk met koper (rood metaal) en een Lachende Boeddha
  • 5 (Noordwest) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – onderdruk met Yang metaal, vermijd vuur en aarde hier deze maand
  • 7 (Noordoost) – inbraak en verraad – sterk deze maand, onderdruk met Yin water en de kleur blauw
  • 9 (Noord) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – deze maand vermeerdert de ster, ziekte energie wat deze sector ongunstig maakt, verzwak met metaal en symbolen van lang leven zoals een schildpad, kraanvogel, perzik en bamboe

Het is verstandig om de energieën van deze gebieden met Feng Shui remedies / elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer hier ligt. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes of zwangere vrouwen, kunnen beter kamers die in het noorden van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu-Lou of andere symbolen van wellness en longevity, aan beide zijden van je bed. 

De maandelijkse ruziester welke conflicten en misverstanden (in relaties) kan veroorzaken en zelfs rechtszaken kan voortbrengen, valt binnen het zuidoosten. Dit in combinatie met de jaarlijkse ongeluksster 5 maak een luidruchtige maand voor iedereen die hier vaak verblijft en mensen geboren onder het teken van de DRAAK en SLANG. Er kunnen geldproblemen en geschillen ontstaan, die allemaal wijzen op pech en slecht geluk in business. Verblijf je in ZO deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen, want de ster is zeer sterk in december! Gebruik hier koperen accessoires (metaal met vuur) of plaats een Lachende Boeddha, om negativiteit in positiviteit om te zetten. Voeg geen water toe aan dit gebied.

De vijandelijke ster 7 dat kan leiden tot brand, diefstal, roof of verwonding door een scherp metalen voorwerp, verblijft in het Noordwesten deze maand, sector van het aarde element wat de ster versterkt. Gebruik daarom de Yin water remedie (kleur blauw, stil water, bijvoorbeeld een kom met water) hier om de ster te temmen. Valt deze ster bij de voordeur of voorraam dan loop je het gevaar dat je slachtoffer wordt van inbraak. Door een blauwe neushoorn of lint aan de deur- of raamklink (binnen) te hangen, worden jij en het huis tegen deze ‘inbraakster’ beschermd. Ben je geboren onder het teken OS of TIJGER dan kun je, je handtas of portemonnee met een blauwe hanger beschermen.     

Feng Shui Kalender – gunstige & ongunstige dagen in december

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 1, 12, 13, 24 en 25 december.

Goede dagen om te trouwen: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 26, 27, 28, 30 en 31 december.

Goede dagen om te reizen: 2, 3, 5, 6, 7, 8, 15, 16, 18, 19, 20, 27, 30 en 31 december.

Goede dagen voor business: 1, 2, 3, 5, 8, 14, 15, 16, 18, 20, 26, 27, 28 en 30 december.

Bestel hier jouw Feng Shui Kalenders voor 2022>>>

Wil je meer weten over de energie van het nieuwe jaar 2022 – Water Tijger jaar?

Ook dit jaar breng ik op een zeer praktische manier de Feng Shui en astrologische vooruitzichten in kaart voor het komende jaar, ik maak de prognoses bekend voor de belangrijkste levensthema’s zoals:

L I E F D E 

G E Z O N D H E I D 

G E L D

C A R R I È R E

Ik praat over de globale invloeden die voor ons allemaal gelden in het jaar van de WATER TIJGER, maar ik geef ook persoonlijke tips en jaarhoroscopen met inspirerende lifestyle collages voor elk van de 12 Chinese dierentekens.

Laat je niet meer verrassen met narigheid en uitdagingen, bereid je voor door te leren hoe de sterren jou, jouw huis of business gaan beïnvloeden in 2022. Ontdek wat je te wachten staat en wat je het beste kunt doen om in het nieuwe jaar succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

Bestel de Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022 – Jaar van de Water Tijger hier>>>    

Ik stuur je liefdevolle groetjes, stay safe, blijf gezond en graag tot de volgende keer,

Mocht je meer hulp / begeleiding of een consult nodig hebben, kun je mij altijd bellen of e-mailen. Ik zal jouw situatie op een dieper niveau analyseren en op zoek gaan naar een oplossing van de blokkades die je ervaart.

Feng Shui Master Wena Brussaard Feng Shui Design Academy

Wena Brussaard
Feng Shui Master Consultanat

©2021 Wena Brussaard | Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal “

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s