Chinese astrologie·Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui

Kan Joe Biden de presidentiële race in november winnen? De sterren onthullen de kansen van beide kandidaten.

Trump vs Biden feng shui

2020 is het jaar van Metaal Rat, het is ook tevens een sterk Water jaar. Water en Metaal zijn de gunstige elementen voor Donald Trump. Water brengt hem welvaart en Metaal balanceert zijn sterke zelf element. 2020 is daarom in het algemeen een goed jaar voor Donald Trump, ondanks alle pogingen om hem te vernietigen door de oppositie. Hij werd in 2020 geconfronteerd met ‘impeachment’ – afzettingsprocedure, Covid-19 pandemie, Covid-19 sterfgevallen, handelsoorlog met China, enorme werkloosheid, ‘black lives matter’ protesten, protesten tegen politiegeweld, enz. Dit allemaal in één jaar!

Ondanks al dat kan Trump altijd een manier vinden om zijn reputatie en positie te herstellen. Oktober 2020 is de maand van de Hond, zijn eigen dierenteken. Hij kan het momentum van de astrologische bondgenoot naar de top in de hondenmaand brengen. De maand oktober duurt tot 8 november (volgens de maankalender) dit betekent dat de verkiezing nog binnen de hondenmaand valt. Wordt Trump dan toch in 2020 herkozen?!

Als we naar Joe Biden gaan kijken, hij is geboren onder het vurige teken van het Paard en zijn zelf-element is ook sterk Vuur. Hij heeft het Water element nodig om zijn zelf-element te balanceren en Metaal symboliseert voor hem financieel succes. De jaarelementen zijn dus ook voor Joe Biden voordelig. De eindscore wat de elementen betreft is 1:1. Beide heren genieten van de energie van het jaar.

Maar er zijn meer factoren die een belangrijke rol spelen. De aanwezigheid van de Commanding Star in de BaZi chart van het jaar voorspelt veel goeds voor alle grote leiders. Wie een hoge positie en power heeft, zal deze ook dit jaar behouden – goed nieuws voor Trump 😉 Deze ster brengt autoriteit, kracht en succes voor iedereen die leiding durft te nemen. 2:1 voor Trump dus.

En als laatste ben ik gaan kijken naar de relatie tussen de astrologische dierentekens van de heren (Hond + Paard) en het dierenteken van het jaar – Rat. Een relatie van een Hond (Trump) met een Rat kan redelijk goed en soepel verlopen. Beide zijn rustig en kalm van aard, het kan dus wat worden. Een relatie van een Rat met een Paard (Biden) zal daarentegen behoorlijk moeizaam zijn. Met een Paard matcht de Rat het minst van alle dierentekens, omdat ze elkaars tegenpolen zijn. Paard (Biden) is dus dit jaar in direct conflict met de Rat. Dit suggereert conflicten en turbulente tijden voor Joe Biden, plotselinge veranderingen en dit betekent niet altijd iets positiefs. Het wordt in zo’n jaar geadviseerd om geen risicovolle activiteiten te verrichten, geen risicovolle beslissingen te nemen enz.     

De totale score komt dus uit op 3:1 voor Trump. De uitslag op basis van de hemelse invloeden is als volgt: Donald Trump wordt de man die de Amerikaanse presidentsverkiezingen weer gaat winnen. Hij mag zijn verblijf in het Witte Huis met vier jaar verlengd zien. Ik ben zeer benieuwd of dit morgen wordt bevestigd. Momenteel staat Biden in de peilingen op 51,3 procent, Trump blijft achtervolgen met 43,5 procent. Spannender dan dit, kan niet.

Dus woensdag weten wij alles, zijn het de polling stations die gelijk krijgen of de 6000 jaar oude leer… super benieuwd!

Met Feng Shui groet,

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

©2020 Wena Brussaard. Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal “

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s