Chinese astrologie·Chinese Nieuwjaar·Tijdaspect in Feng Shui

Gelukkig Chinese Nieuwjaar van de METAAL RAT!

‘Kung Hai Fat Choi’– met deze woorden gaan de Chinezen elkaar op 25 januari gelukkig Nieuwjaar wensen. Wij hebben het nieuwe jaar al op 1 januari verwelkomd maar persoonlijk vind ik het leuk om dit twee keer te doen!

Ik wens jou daarom…

  • 12 maanden Vreugde
  • 52 weken Plezier
  • 365 dagen Succes
  • 8784 uren Liefde & Geluk

Ik hoop dat het nieuwe jaar jou veel positieve energie, nieuwe kansen en geluk zal brengen.

Maak van 2020 jouw beste jaar!

En zo kun je alvast beginnen….

1 Start het jaar sterk.

Het jaar van de Rat begint op 25 januari 2020, dus nog voor de LAP CHUN (Chinese lente op 4 februari). Een jaar met Lap Chun suggereert een jaar met veel groei en nieuwe ontwikkelingen, ook brengt zo’n jaar veel kansen voor expansie. Activeer een goede start van het jaar door je huis met voorjaarsbloemen te versieren. Plaats een welvaartboom (vetplantjes zijn uitstekend) in het Oosten om de groei energie te versterken.

Om meer geluk in het nieuwe jaar te ervaren, plaatsen mensen ook een schaal met mandarijnen op tafel. Het woord ‘mandarijn’ klinkt in de Chinese taal namelijk als ‘goud’. De schaal wordt nog met gouden muntjes en snoep versierd. Laat deze schaal 15 dagen staan, net zo lang als de Nieuwjaarsfestiviteiten duren. Heb je vandaag nog geen mandarijnen in huis, maak je er niet te druk over, haal ze gewoon morgen in de winkel en maak je eigen schaal van geluk. Wat ik altijd doe, is het plaatsen van mijn hartenwens tussen de mandarijntjes, in een rode envelop of op een rood papiertje. Echt zo’n persoonlijk accentje.

2 Onderneem veel en start iets nieuws.

De Rat is het eerste teken van de Chinese dierenriem, dit betekent dat in 2020 de nieuwe grote 12-jaarlijkse cyclus van start gaat. Dingen opstarten wordt dus een belangrijk thema in het nieuwe jaar. 2020 zal daarom een goed jaar zijn om nieuwe dingen te ondernemen, nieuwe business opstarten, nieuwe baan, nieuw project, nieuw huis, etc. Rat is de ondernemer van de Chinese dierenriem, hij ziet overal een handeltje in. De Rat-jaar energie zal dus ook elke poging tot actie voor je belonen.

2020 biedt ons ook kansen om nieuwe welvaart te creëren. Voornamelijk de jonge generatie (onze kinderen) komt met veel creatieve ideeën die sterk welvaartpotentieel hebben. Het is dus verstandig om in 2020 goed te luisteren naar de jonge generatie en samen te werken.

3 WATER brengt harmonie.

Het jaar van de RAT wordt geregeerd door de ster 7 – INBRAAK & VERRAAD. Dit is de jaarster die het element metaal vertegenwoordigt en een uitdagend jaar voorspelt. Een jaar vol vijandelijkheid, valsheid en verraad die tot verlies en escalatie van conflicten kan leiden. Dit komt door de krachtige ster 7 die in het midden van elk huis in 2020 aanwezig is. Het merendeel van onze huizen heeft een open plan indeling, wat betekent dat het midden de grootste invloed heeft op de rest van de woning. Zo zal ook deze ster een grote invloed op ons allemaal hebben. Omdat deze ster ons allemaal beïnvloedt, hebben wij sterke Feng Shui remedies in het midden van onze huizen nodig. Wat we in zo’n situatie kunnen doen…

LEES VERDER HIER>>>

Ik hoop dat je genoten hebt van deze krachtige Nieuwjaar tips. Mocht je naar aanleiding van dit artikel een persoonlijk consult willen aanvragen (voor je huis of bedrijf), om de beste start in 2020 te maken, neem dan gerust contact met mij of een van mijn afgestudeerde studenten op (zie het Feng Shui Register). Wij helpen je graag je leefomgeving zodanig aan te passen, dat je een serieuze vooruitgang en groei dit jaar kunt ervaren.

Mocht je meer inspiratie en ideeën willen, of een Feng Shui Expert worden om je eigen klanten te begeleiden op weg naar een mooier, gezonder en succesvoller leven, dan ben je natuurlijk hartelijk welkom bij één van onze workshops en opleidingen. Wij horen graag van je.

Met Feng Shui groet,

Wena Brussaard
Master of Feng Shui

©2020 Wena Brussaard | Feng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

2 gedachten over “Gelukkig Chinese Nieuwjaar van de METAAL RAT!

  1. Woops, ik heb twee slaapkamers en beiden liggen op het oosten… chips.. nog tips naast planten wat ik voor kleuren kan gebruiken daar? 😉 (En mijn keuken dus ook).

    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s