Geluk en balans in leven

Drie soorten geluk voor jou! En hoe je ze kunt behouden in 2019.

Feng Shui leert ons dat de omgeving grote invloed kan hebben op ons welzijn.

Daarom is het zo belangrijk om jezelf te omringen met gezonde en vitale Chi/energie. Zo kun je thuis en in je leven van goede Feng Shui genieten en je doelen, beter en makkelijker bereiken.

Dit is ook de reden waarom ik elk jaar de jaarlijkse energie veranderingen voor jou in kaart breng. Je krijgt van mij ook altijd praktische tips en jaarhoroscopen, zodat je zelf je huis op de energie van het nieuwe jaar kunt aanpassen.

Naast de Flying Stars (Vliegende Sterren) die hun patroon elk jaar veranderen, zijn er nog twee soorten energieën om op te letten. De 3 Killings (Sarm Saat) en de Grand Duke Jupiter (Tai Sui), die elk jaar hun locaties veranderen. Meer details over de Tai Sui en de sterren van het jaar 2019 vind je in mijn op mijn Facebook en toekomstige blogs. Maar voor nu wil ik je graag iets meer vertellen over de zeer serieus klinkende energie – de 3 Killings.

3 Killings (San Sha in het Mandarijn of Sarm Saat in het Kantonees) is een van de belangrijkste kwellingen die vóór het begin van elke nieuwe jaar (volgens de Chinese kalender) bijgewerkt moet worden. Voor de jaarlijkse Feng Shui is de dag die wordt aangeduid als Lap Chun, de eerste dag van het nieuwe jaar het startpunt. Lap Chun betekent “begin van de lente” en valt meestal op 4 februari. Daarom zal elke goede Feng Shui beoefenaar (van de klassieke Feng Shui) zijn kuren en versterkers op 3 februari van elk jaar al op de juiste plaats hebben staan. Dit zorgt er voor dat het jaar smooth en gemakkelijk verloopt en dat al je inzet en goede werk rijke vruchten zal brengen.

3 Killings is een kwelling die 90 graden van het kompas in beslag neemt en kan verlies van:

1. dierbare mensen;
2. goede naam of;
3. werk en inkomsten veroorzaken.

3 Killings staat dus voor het verlies van 3 soorten geluk (liefde/roem/geld). Dit jaar neem deze energie de positie tussen 225°- 315° graden en dat is het Westen, een stukje Zuidwesten (ZW 3) en Noordwesten (NW 1) in beslag.

Deze kwelling houdt niet van lawaai en wil het liefst het hele jaar in rust doorbrengen. Het is dus verstandig om dit gebied van het huis zo stil mogelijk te houden, niet storen met interieurveranderingen, verbouwen, hard kloppen, hameren, graven, TV of harde muziek. Oude Feng Shui meesters adviseren ook om het verzwakkende elementencyclus in dit gebied te gebruiken.

Voor het Westen – gebied van Metaal element – is dit het element van Water. 3 blauwe voorwerpen (vazen, kaarsen, decoratieve dozen, etc.) mogen hier gebruikt worden in 2019 om de 3 Killings onder controle te houden. Een waterornament kan ook uitstekend werken.

3 killings feng shui 2019

Vermijd ook renovaties in 2019 in deze sector. Let op! Er mag hier zeker niet in de grond gegraven worden.

Gebruik een goed kompas om nauwkeurig de richting van jouw huis en van de 3 Killings te bepalen. Vind vervolgens in het onderstaande tabel de locatie van de kwelling in een bepaald jaar en neem de nodige voorzorgsmaatregelen om de energieën vredig te houden.

 JAAR  LOCATIE 3 KILLINGS  BALANSEER MET
 2019  west  water (fontein)
 2020  zuid  aarde (kristal)
 2021  oost  vuur (lamp)

(De lokatie van 3 Killings in 2018 was het NOORDEN!)

 

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel en de krachtige tips. Mocht je meer inspiratie of ideeën willen, of begeleiding bij jouw specifieke situatie, dan ben je natuurlijk hartelijk welkom bij één van mijn persoonlijke consulten! Ik hoor graag van je.

LOVE,

WENA BRUSSAARD
Master of Feng Shui

wena brussaard wellnest

Wil je werken met Wena?

Kijk even hier>>>

 

©2019 Wena Brussaard, ALLURE Engelen Feng ShuiFeng Shui Design Academy. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Een gedachte over “Drie soorten geluk voor jou! En hoe je ze kunt behouden in 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s