Chinese astrologie·Feng Shui Scholen·Geluk en balans in leven·horoscoop·Tijdaspect in Feng Shui·Trends·Workshops

Een vooruitblik op 2018 – het jaar van de AARDE HOND

Volgens de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de HOND 🐶.

Chinees Nieuwjaar begint in 2018 op vrijdag 16 februari en eindigt op 4 februari 2019.

In de Chinese astrologie wordt elk dierenriemjaar (rat, os, tijger, konijn, draak, slang, paard, schaap, aap, haan, hond en varken) niet alleen geassocieerd met een dierenteken, maar ook met één van de vijf elementen: Metaal, Water, Hout, Vuur en Aarde. In 2018 heerst het element van de Aarde, het is dus een Aarde Hond jaar of Bruin Aarde Hond jaar.

De Hond bezet de elfde positie in de Chinese dierenriem. Je bent een “HOND” als je geboren bent in een van deze jaren: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

BEROEMDE HONDEN

Donald Trump, Justin Bieber, André Kuipers, Herman Brood, Michael Jackson, Prince, Lieke van Lexmond, Moeder Teresa, Claudia Schiffer, Andie MacDowell, Andrea Bocelli, Michelle Pfeiffer, Madonna, Prins William, Brigitte Bardot, Elvis Presley, Dolly Parton, Herman den Blijker, Steven Spielberg, Floortje Dessing, Sophia Loren, Liza Minelli, Micky Hoogendijk, Wibi Soerjadi, Beau van Erven Dorens, Danny de Munk, Mariah Carey, Simone Kleinsma, Bill Clinton, Sharon Stone, Shirley MacLaine en Socrates.

Compatibele dierentekens dit jaar zijn:
Excellent – Tijger, Paard, Konijn
Dierentekens in conflict met de Hond:
Direct conflict – Draak
Uitdagend jaar voor – Rat en Haan

De Chinese Horoscoop 2018 voorspelt dat het jaar van de Bruin Aarde Hond in alle opzichten een goed jaar zal worden, maar het zal ook een vermoeiend jaar worden. Je zult gelukkig zijn, maar ook gefrustreerd, uitgerust, maar toch moe, vrolijk en toch saai! Het wordt dus een jaar van contrasten.

Geluksgetal van het jaar 2018 => 9

Het jaar van de HOND wordt geregeerd door de ster 9. Dit is de jaarnummer/jaarster die het element vuur vertegenwoordigt en die eigenschappen heeft om alles te vermenigvuldigen. Goed wordt dus beter maar slecht wordt nog slechter. Gelukkig zullen dit jaar meer goede dingen gebeuren, dan slechte.

De ster van vermeerdering brengt ook feesten, geluk in carrière en goede investeringen. 9 betekent ook fortuin in de toekomst en veel Feng Shui meesters geloven dat 9 nog gunstiger is dan 8. Het financiële potentieel dat door ster 9 wordt gecreëerd, zal concretiseren in nieuwe zakelijke kansen, verhoogde cashflow, het opbouwen van een goede reputatie en een hoge sociale status. We zullen ook allemaal meer zin hebben om vaker feesten te organiseren, te vieren en te genieten van het leven. Ook zal jaar 2018 meer geluk brengen in huwelijken.

Iedereen kan van de goede energie van 9 profiteren, omdat het in het centrum ligt van het Luo Shu raster en beïnvloedt het dus het hele huis en de bewoners, ongeacht hun sterrenbeeld.

Maar het vuur element van 9 wordt in de aarde sector (centrum) verzwakt. Plaats daarom 9 kaarsen in het midden van je huis of huiskamer, 9 gezonde planten in het ZO van je huis en 9 gouden munten in het NW om het geluk te versterken.

Ook getal 18 (9 + 9) is zeer gunstig komend jaar. Kijk naar de tekening van de Flying Star horoscoop van 2018 en probeer drie nummers van elke rij (van boven naar beneden, van rechts naar links of diagonaal) bij elkaar op te tellen. De uitkomst is altijd 18 of 9! Dit gebeurt niet elk jaar. Gebruik dus de gunstige symboliek van nummers in je dagelijkse leven, in je huisdecor, telefoonnummer, bankrekeningnummer, etc. Dit jaar zijn de nummers 9 en 18 zeer krachtig en kunnen ons veel voorspoed brengen.

Wil je meer geheimen van 2018 ontdekken en leren hoe je het maximale voordeel uit het jaar voor jezelf, jouw familie of bedrijf kunt halen. Kom dan naar de Feng Shui Nieuwjaarslezing 2018 op zondag 28 januari 2018 bij Feng Shui Design Academy. Deze lezing is voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit met Feng Shui en Chinese astrologie hebt gewerkt. Meer informatie en inschrijving via deze link.

Advertentie

Een gedachte over “Een vooruitblik op 2018 – het jaar van de AARDE HOND

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s