Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Wat je kunt doen om van 2017 een TOP jaar te maken.

Het Chinees Nieuwjaar is meer dan alleen een jaarwisseling.

Het nieuwe jaar brengt nieuwe energie, nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. In het ene jaar kan je namelijk succesvoller zijn dan in het andere en soms merk je dat je gezondheid of je relatie beter is dan in het andere jaar. Alles hangt in grote mate af van de jaarlijkse elementen.

2017 brengt een duidelijke en merkbare verandering van energie, de Feng Shui ‘winden’ brengen verbeterde harmonie, vermindering van geweld en overvloed aan middelen om een stabiele groei plaats te laten vinden. De aanwezigheid van de Lap Chun (Chinese lente) suggereert een goed jaar met nieuwe ontwikkelingen, evolutie en kansen voor expansie.

Jaar van de VUUR HAAN.

Het komend jaar wordt beheerst door de Haan, een zelfverzekerd, moedig, hardwerkend en zeer getalenteerd wezen, die eerlijk is en handelt precies zoals hij is. De Haan is gewoon zichzelf en er zijn geen verborgen diepten die hij niet laat zien. Dit is dan even iets anders dan de opportunistische Aap die we nu in 2016 hebben.

feng-shui-nieuwjaarslezing-2017De Haan is een astrologische tegenpool van het Konijn. Dit betekent dat mensen geboren onder het teken van Konijn, in direct conflict zijn met het dierenteken van het jaar. Alle Konijnen kunnen Feng Shui gebruiken om de obstakels van 2017 te overwinnen en triomfantelijk naar voren te  treden. Zoals een Feniks! Want het is in ieder geval een jaar van de vogel!

Maar 2017 is ook een Yin Vuur jaar. Yin Vuur symboliseert een kaarsvlam die knippert en is niet zo stabiel als het licht van de zon (Yang Vuur). Yin Vuur staat ook voor een emotioneel, sentimenteel en gevoelig persoon. Het is lang niet zo opvliegend als Yang Vuur, maar wel net zo temperamentvol en kan door spanning en stress in een keer hard exploderen. En zoals een oud Chinese gezegde luidt, ‘Een vonk kan een groot veld in vuur en vlam zetten’, kunnen wij in een Yin Vuur jaar, vuur rampen en explosies verwachten? Omdat in de jaar pilaar Vuur en Metalen samenkomen (destructieve relatie), zijn conflictsituaties en botsingen ook dit jaar helaas niet te vermijden. Maar aan de andere kant is Yin Vuur ook het symbool van het optimisme en de Haan is een écht ‘Peach Blossom Liefde’ teken. Liefde is dus zeker ‘in the air’ in 2017. Het is een goed jaar voor romantiek, geluk, schoonheid en alle glamour & entertainment branches.

2017 brengt een nieuw begin. 

De Paht Chee / BaZi chart van het jaar bevat alle vijf elementen, een uitstekende situatie die verhoogde harmonie, stabiliteit, groei en rijkdom suggereert. Dit in combinatie met het feit dat in het midden van de jaarlijkse Lo Shu grafiek de zeer gunstige ster 1 (Victorie & Overwinning) staat, klinkt zeer veelbelovend. 2017 brengt ons allemaal een nieuw begin en kansen voor verandering, zowel thuis als op de werkvloer. Dit jaar kun je de ladder van succes snel beklimmen en met de juiste insteek, de door jou gestelde doelen behalen.

Degenen die hun leven volledig willen veranderen mogen zeker op de steun van de witte ster 1 rekenen. De ster moedigt de nieuwe ontwikkelingen en het verbreiden van levenshorizonten aan. Een carrière switch of verhuizing mag je in zo’n jaar niet uitsluiten, sterker nog, elke verandering brengt een zegen.  Het wordt een briljant jaar om in elk gebied van jouw leven of werk een frisse nieuwe energie te brengen.

Feng Shui Nieuwjaarslezing 2017

In het algemeen betekent dit, dat het jaar grote mogelijkheden geeft aan diegene die weten wat, waar en hoe te activeren, of juist weet wat weg te moeten laten. CHANGE is onvermijdelijk in 2017 en als je mee wilt liften met de Feng Shui winden dan pak je het groots aan. Ik zal tijdens de Feng Shui Nieuwjaarslezing op zaterdag 21 januari (bij Feng Shui Design Academy) precies uitleggen hoe je de energieën van 2017 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar echt een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan zijn. Na deze leuke dag ben je bewapend met krachtige tools om de architect van jouw eigen lot te zijn!

Het leven is een opeenvolging van goede en slechte gebeurtenissen en het is wanneer je jouw Feng Shui naadloos balanceert met de nieuwe energieën van elk jaar, dat je het beste van zo’n jaar kunt maken!

Kom achter wat je het beste kunt doen om in 2017 succesvol en helemaal ‘in je element’ te blijven.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus beslis snel want vol=vol.

Data: zaterdag  21 januari 2017 (zie AGENDA)
Duur: 11:00 tot 16:00 uur
Prijs: € 88,00 p/p, (incl. BTW en heerlijke lunch buffet)
Aantal personen: de plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!
Locatie: Feng Shui Design Academy,  Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg
Inschrijving: loopt via de inschrijfformulier op de website van Feng Shui academie.

Deze lezing is voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit met Feng Shui en Chinese astrologie hebt gewerkt.

LOVE, WENA

wena brussaard wellnest

Wil je werken met Wena?

Kijk even hier>>>

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Een gedachte over “Wat je kunt doen om van 2017 een TOP jaar te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s