Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor oktober 2016

ELKE MAAND DEEL IK DE BELANGRIJKSTE TIPS VOOR DE MAAND MET JOU, ZODAT JE DE FENG SHUI WIJZIGINGEN DIRECT IN JE HUIS OF OP KANTOOR KUNT MAKEN.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor oktober 2016:

 

maand-feng-shui-2

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.

OP 8 oktober 2016 BEGINT DE MAAND VAN DE Yang Aarde Hond EN DEZE ZAL TOT 6 november 2016 DUREN.

Beste sectoren in oktober 2016:

  • 1 (Oost) – een nieuw begin, carrière en creativiteit, ook promotie deze maand – niet nodig om extra te activeren (Sum-of-ten combinatie voor geluk!)
  • 4 (Noordwest) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met liefdesymbolen, brand kaarsjes voor meer liefde en harmonie in de relaties
  • 6 (Noordoost) – geluk van hemel, behulpzame vrienden – versterk met Yang metaal,  plaats munten voor geld en carrière geluk
  • 8 (Noord) – welvaart en succes – versterk met rijkdomsymbolen, plaats een waterornament hier
  • 9 (Zuidwest) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – deze maand versterkt deze ster de gunstige ster 8 (dubbel welvaart), plaats een waterornament, kleur rood en kristallen hier

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Uitdagende sectoren in oktober 2016:

  • 2 (Zuidoost) – ziekte – onderdruk met planten en metaal, plaats een Wu Lou hier, voeg ook 6 Chinese munten toe, slaap hier niet deze maand (zeker niet als je zwanger bent)
  • 3 (Centrum) – ruzie en misverstanden – onderdruk met koper en een Lachende Boeddha, hang geen windgongen hier, plaats symbolen van vrede en harmonie zoals Dubbel Geluk, appels, etc.
  • 5 (West) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – onderdruk met metaal en hout (planten)
  • 7 (Zuid) – inbraak en verraad – onderdruk met water en kleur blauw, vermijd metaal en harde geluiden

Het is verstandig om de energieën van deze gebieden met Feng Shui remedies /elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

FENG SHUI OKTOBER KALENDER

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 11, 13, 23 en 25 oktober

Goede dagen om te trouwen: 8, 9, 10, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 27, 28, 29 oktober en 1, 2, 3 november

Goede dagen om te reizen: 7, 8, 9, 16, 17, 19, 20, 21, 28, 29 oktober en 1, 2 november

Goede dagen voor business: 9, 15, 17, 19, 21, 27, 29 oktober en 2 november

Goede dagen om te verhuizen: 7, 8, 9, 15, 17, 20, 21, 27, 29 oktober en 1, 2 november

Goede dagen om te beginnen met een verbouwing: 17, 29 oktober.

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 6 en 7 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy leren (www.fengshuidesignacademy.com).

Ook handig – Feng Shui Kalender>>>

LOVE, WENA

wena brussaard wellnest

Wil je werken met Wena?

Kijk even hier>>>

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s