Bureau·Familie·Geluk en balans in leven·Kristallen·Studie

6 Feng Shui tips om betere resultaten op school te halen.

Hoe je Feng Shui kunt gebruiken om een gezonde en positieve studieomgeving voor jezelf of je kinderen te creëren.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Na zes weken vakantie is de pret voorbij en moet je weer in het ritme zien te komen. Feng Shui kan je hier een handje bij helpen. Je kunt Feng Shui gebruiken om krachtig en positief het nieuwe jaar van start gaan, betere resultaten op school te halen en zelfs jouw slagingskansen tijdens examenperiodes te verhogen. Wil je weten hoe? Lees dan snel deze 6 eenvoudige tips!

1

Eerst en vooral moet je de Kennis & Wijsheid hoek met een mooi stuk bergkristal activeren. Volgens de 8 Huizen (Pa Kua) formule, vind je deze hoek in het Noordoosten van je huis of kamer. Bepaal met een kompas waar de NO windrichting in jouw woning valt, door in het midden van huis te staan en eerst het Noorden te vinden. Noordoosten is de eerstvolgende richting naar rechts (ga met de klok mee). Zet een ruw stuk kristal daar neer, een kristallen bol is ook goed of zelfs een glazen schaal of vaas. Kristallen werken sterker maar in principe alles wat het aarde element symboliseert mag je hier plaatsen.

2

Plaats je bureau en studiematerialen in het Noordoosten. Het Noordoosten is ook een perfecte plek in huis om boeken te lezen of neer te zetten. Dit gebied staat verbonden met de energie van een Berg en daarom ook ideaal om jezelf in terug te trekken, te ontspannen, even net als een berg, stil kunnen staan. Het verbindt je met je zelfbewustzijn en helpt om tijd te vinden voor dingen die je interessant vindt en deze te bestuderen. Je zult hier ook beter geconcentreerd kunnen werken. Een ideale plek voor een studiehoek, leesstoel of een thuisbibliotheek.

3

best year everSlaap en studeer in jouw FU WEI richting. Om te bepalen wat jouw FU WEI richting is moet je eerst je Kua getal vanuit je geboortedatum berekenen. Weet je niet hoe je dit moet doen, gebruik dan onze online calculator. Wanneer je slaapt of studeert gericht op je FU WEI richting, ontvang je vanuit deze richting energie die jouw persoonlijke groei stimuleert.

4

Vermijd de gifpijlen. Plaats het bureau nooit tussen een raam en de deur, want dan zit je in de gifpijl en dat voelt onprettig. Je wil ook niet het bureau tegen de wand hebben, want dan zet je, je kind (of jezelf) letterlijk en figuurlijk klem “tegen de muur”. Het beste is om een open ruimte voor je te hebben, voor nieuwe kansen, en een stevige muur in de rug voor meer steun. Probeer alle scherpe hoeken van kasten en planken in de omgeving van het bed of bureau te vermijden. Kan dat niet, zorg er dan voor dat deze scherpe randen niet naar het bed of studieplek wijzen. Open planken creëren gifpijlen en hebben een negatieve invloed op de concentratie van het kind. Wat absoluut niet OK is, zijn de plafondbalken direct boven het bed of studiegebied.

5

Maak een “Wall of Fame” (roemwand) in de zuidhoek van de slaapkamer of studeerkamer om het vertrouwen, eigenwaarde en hoop aan te moedigen. Presenteer hier alle prijzen, trofeeën, kunstwerken, diploma’s, etc. Voeg dan wat omhoog gerichte lichtspotjes en een gezonde plant om betere prestaties te stimuleren. Hierdoor zal ook de erkenning voor het goede werk en inspanningen stijgen.

6

Crystal_Facetted_PointedMaak gebruik van de kracht van een kristalpunt. Dit is de tip die ik van mijn mentor Lillian Too heb gekregen voor mijn nichtje. Ze had concentratie problemen, haalde op een gegeven moment slechte cijfers op school en tijdens het examen bleef ze vastlopen en vergat ze alles wat ze geleerd had. Lillian adviseerde mij om haar een kristalpunt te geven en deze te plaatsen naast haar wanneer ze studeert, onder haar kussen te leggen wanneer ze gaat slapen en het mee naar het examen te nemen. Ik was al bekend met de enorme geneeskracht van bergkristal, maar had nooit gedacht dat je deze ook op deze manier kon gebruiken. Ik heb nu geleerd dat bergkristal energie absorbeert, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en het kan het ook informatie opslaan. Als je studeert, houd de steen in je linker hand en het zal alle kennis uit de boeken in zich opnemen. Neem hem vervolgens mee naar het examen en het is net alsof je al je boeken bij je hebt. Alle informatie heb je dan binnen handbereik. Sinds mijn nichtje haar kristal gebruikt, haalt ze veel betere resultaten op school en is ze niet meer bang voor examens. De steen is haar beste vriend geworden! Maar… pssst…niet aan de docent verklappen OK?

Iedere ouder wil dat zijn of haar kind zal uitblinken tijdens het examen en het is de droom van alle studenten, om door de studie te vliegen en met vlag en wimpel te slagen, om zo een stevige basis te creëren om hun carrière te beginnen.

De bovengenoemde Feng Shui tips hebben zich de afgelopen jaren, zowel in mijn eigen huis en in veel huizen van mijn cliënten bewezen. Zij hebben verbazingwekkende resultaten laten zien en daarom deel ik ze nu met jou. Voor verdere hulp en een professionele begeleiding kun je mij altijd via mijn praktijk ALLURE | Engelen Feng Shui bereiken.

Ik hoop dat je kind de grootste successen op school gaat halen.

O ja, wil je deze ezine delen in jouw netwerk? Je kan daarvoor onderstaande social media knoppen gebruiken. Zo profiteren zoveel mogelijk mensen van mijn tips.

Hartelijk dank alvast!

LOVE, WENA

wena brussaard wellnest

Wil je werken met Wena?

Kijk even hier>>>

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Een gedachte over “6 Feng Shui tips om betere resultaten op school te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s