Geluk en balans in leven·In de media

We gaan naar de beurs en we nemen jou graag mee!

De maand oktober is bij uitstek de maand om je huis eens lekker onder handen te nemen.

Je meubels verplaatsen, nieuwe accessoires kopen een fris kleurtje op de wand en natuurlijk ook de maand om mooie inspiratie op te doen bij alle leuke interieur & design beurzen en events.

Een top beurs is ook de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht van 9 t/m 11 oktober 2015! Meer dan een paar duizend m2 inspiratie, en daar gaan wij van 100% Feng Shui natuurlijk naar toe.

winactie beurs Eigen Huis

Binnen Feng Shui is het altijd zaak om naast de goede chi en perfecte harmonie, ook je huis tot een thuis te maken – helemaal vullen met spullen die je leuk vindt en die jou blij maken! Om inspiratie op te doen, kun je woonbladen gebruiken, maar wat is nou beter om gezellig een dagje een beurs te bezoeken – dan zie je alles live. Een hele mooie belevenis. Dit ga ik ook doen, omdat ik bij mijn adviezen ook de laatste trends graag wil gebruiken.

Plaats in de reacties hieronder of op de FACEBOOK PAGINA van 100% Feng Shui waarom jij kaarten voor deze beurs wilt winnen? Wat inspireert jou? Hoe pas jij design in je huis toe? – Wees creatief en overtuig ons dat jij graag naar de beurs Eigen Huis wilt, en maak kans op 2 gratis toegangskaarten!

We hebben in totaal 5 setje van 2 kaarten om te verloten, dus lekker veel win kans. Op woensdag 7 oktober maken wij de winnaars bekend.

Lees hier meer over de beurs:

De zes redenen om Beurs Eigen Huis te bezoeken.

Van 9 tot en met 11 oktober vindt de najaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. De place to be om de nieuwste woontrends te spotten, inspiratie op te doen en advies in te winnen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan de zes redenen waarom Beurs Eigen Huis een bezoek waard is.

  1. Alle informatie onder één centraal dak

Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Wil je bijvoorbeeld informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, of ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Beurs Eigen Huis aan het juiste adres. Verschillende exposanten zoals architecten, aannemers en sanitairleveranciers kunnen je uitgebreid informeren, adviseren en inspireren.

  1. De grootste (ver)bouwbeurs van Nederland

Beurs Eigen Huis is de grootste en succesvolste beurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen. Beursdirecteur Maarten Dop: “Vergeleken met andere beurzen vertegenwoordigt Beurs Eigen Huis een grotere selectie aan diverse exposanten. Door dit gevarieerde aanbod zien we dat nog steeds meer bezoekers hun weg naar de beurs vinden. Zij krijgen namelijk op iedere woon-, bouw- of verbouwvraag een antwoord.”

  1. Meet the experts

Er is een sprekerspodium met zeer interessante sprekers die vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Zo geeft René Verlaan van Bouw, Begeleiding en Advies in Nederland Groep je bijvoorbeeld alle ins en outs over bouwbegeleiding. Wil je meer informatie over tuinen? Dan kan Ellen Vriend van Artimpresa je van alle tips & tricks over de laatste tuintrends en tuinontwerpen voorzien.

  1. Tuinadvies op maat

Bij een nieuw of vernieuwd huis hoort ook vaak een nieuwe tuin. Weet je niet hoe je je tuin wilt inrichten of waar te beginnen? Ga dan voor persoonlijk advies over tuinontwerp en –aanleg naar het extra grote tuinpaviljoen op beurs.

  1. Introductie van diverse duurzame ontwikkelingen

Naast advies en inspiratie vind je op de beurs ook de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Maak bijvoorbeeld kennis met de SolarFreezer. De SolarFreezer is een energiezuinig koelsysteem waarbij genoeg warmte vrijkomt om je huis te verwarmen. Op Beurs Eigen Huis wordt de SolarFreezer voor het eerst geïntroduceerd aan het grote publiek. Mocht je bezig zijn met het verduurzamen van je woning? Dan moet je beslist ook een kijkje nemen bij de innovatieve ontwerpen van de studenten van de Academie van BouwKunst Rotterdam. Zij laten zien dat verduurzamen van bestaande woningen goed haalbaar én betaalbaar is.

  1. Badkamer van de toekomst

Benieuwd hoe onze badkamer er in de toekomst uitziet? Bezoek dan op Beurs Eigen Huis de innovatieve concepten van een aantal jonge ontwerpers, die mee hebben gedaan aan de ontwerpwedstrijd van het Nederlandse sanitairmerk Marike®. Uiteindelijk kun jij zelf bepalen welk concept het bijzonderste is en wordt opgenomen in de Marike® 2016 collectie.

Realiseer jouw (duurzame) droomhuis:
Datum Beurs Eigen Huis        : 9 – 11 oktober 2015
Openingstijden                          : 10:00-17:00 uur
Locatie                                          : Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen                              : € 15 p.p. In de voorverkoop via www.realiseerjedroomhuis.nl is er een gereduceerd tarief van € 11,50 p.p. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Er is gratis kinderopvang voor kids tussen 3-12 jaar.

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op YouTube-, Facebook, de blog of de website van Beurs Eigen Huis.

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Een gedachte over “We gaan naar de beurs en we nemen jou graag mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s