Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui Tip voor maart 2015.

ELKE MAAND DEEL IK DE BELANGRIJKSTE TIPS VOOR DE MAAND MET JOU, ZODAT JE DE FENG SHUI WIJZIGINGEN DIRECT IN JE HUIS OF OP KANTOOR KUNT MAKEN.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor maart 2015:

feng shui tip voor de maand

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers je deze maand vaak kunt verblijven in je huis en welke je beter kunt vermijden of niet zo vaak moet gebruiken.

 

Op 6 maart 2015 begint de maand van het Aarde Konijn en deze zal tot 4 april 2015 duren.

Beste sectoren in maart 2015: Z, N, ZW, W en centrum.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

 

Welvaartster 8 – Zuid

Plaats een fontein in deze sector van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren. Als je woonkamer of slaapkamer hier is, dan zal je deze maand kunnen genieten van uitzonderlijk goed geluk in business en kun je rekenen op verhoogde inkomsten. Het plaatsen van vuur energie in deze sector kan ook heel krachtig werken deze maand. Plaats een paar decoratieve kaarsjes, een rode kussen of vaas hier. De ster brengt deze maand geluk aan mensen, geboren onder het teken Paard.

 

Liefdester 4 – Centrum

Versterk het liefdesgeluk in dit gebied met een roze Mystieke knoop, Dubbel Geluk teken, mooie vaas met voorjaarsbloemen, symbolen van liefde voor meer romantiek in je leven. Hang een gele wens-vervullende vogel in deze windrichting. Dit is een zeer krachtige methode om liefdeswensen uit te laten komen. Als je hier studeert, absorbeer je de informatie beter en is je kans op slagen vele malen groter. Echter, het hout/aarde element conflict in deze sector kan misverstanden veroorzaken. Het toevoegen van een beetje vuur zal de energieën weer in balans brengen.

 

Hemelster 6 – West

De hemel geluk ster valt deze maand hier en brengt onverwachte meevallertjes. De prachtige hemelse energieën kunnen ook veel rijkdom en populariteit brengen en zo ook behulpzame mensen. Plaats een welvaartschip of welvaartschaal hier om jouw inkomen te verhogen en hang hier ook Chinese munten voor meer geluk. Gebruik ook kristallen en edelstenen om de kosmische krachten van het Universum voor jou gunstig te laten stemmen. Houd de jaarlijkse remedies tegen de 5 Yellow en 3 Killings nog steeds op hun plek. De ster brengt deze maand geluk aan mensen, geboren onder het teken Haan.

 

Carrière- & Overwinningster 1 – Zuidwest

Deze sector geniet deze maand van de zeer gunstige ster 1 die succes en overwinning, autoriteit, mentor geluk, winst en nieuwe gelegenheden in carrière en in het bedrijf brengt. Bewoners van huizen (of bedrijfsgebouwen) met de ingang of slaapkamer in deze sector zullen veel geluk ervaren en kunnen gemakkelijk nieuwe projecten beginnen. Versterk de ster met Water energie en metalen voorwerpen zoals munten, windgongen en bellen. De ster brengt deze maand geluk aan mensen, geboren onder het teken Schaap en Aap.

 

Vermeerderingster 9 – Noord

Deze ster brengt goed geluk voor de toekomst, feestelijke activiteiten, geluk in carrière en goede investeringen. Maar het versterkt ook de jaarster in deze sector. Bekijk dus per maand of de ster de positieve of negatieve jaarster verdubbelt. Deze maand gaat het om de positieve welvaartster 8. De ster kan met Yang (levend) Water geactiveerd worden. De ster brengt deze maand geluk aan mensen, geboren onder het teken Rat.

 

Uitdagende sectoren in maart 2015: NW, O, ZO, NO.

Het is verstandig om de energieën van deze gebieden met Feng Shui remedies /elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

 

Ongelukkenster 5 (5 Yellow) – Noordwest

De aanwezigheid van deze ster kan op ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen duiden. Feng Shui Hout en Metaal remedies zijn nodig om de ster te neutraliseren, anders gaat deze zich in negatieve ervaringen manifesteren. Plaats hier gezonde planten en gebruik de kleur groen. Hang een metalen windgong hier. Gebruik ook een metalen klankschaal om met haar pure geluid, de energie regelmatig te reinigen. Ook de Tibetaanse Tingsha belletjes kunnen een krachtige metaal geluid produceren die goed werkt tegen deze ster. De ster raakt deze maand mensen, geboren onder het teken Hond en Varken. Vermijd het Vuur element hier, omdat Vuur energie de ster versterkt (Vuur voedt het Aarde element van deze ster). Dim het licht deze maand in deze sector en vermijd opvallende puntige decoratieve items, vermijd hier ook kaarsen.

 

Ziektester 2 – Oost

Deze sector krijgt deze maand een bezoek van de ziektester. De ster raakt deze maand mensen, geboren onder het teken Konijn. Plaats hier een metaal element (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die aan deze kant van de woning vallen, vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

 

Ruziester 3 – Zuidoost

De maandelijkse ruziester welke conflicten en misverstanden (in relaties) kan veroorzaken en zelfs rechtszaken kan voortbrengen, valt binnen deze sector. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Houd dit gebied rustig, maak geen lawaai hier. Gebruik koper of plaats een Lachende Boeddha, om negativiteit in positiviteit om te zetten. Voeg geen extra Vuur toe aan dit gebied. De ster raakt deze maand mensen, geboren onder het teken Draak en Slang.

 

Inbraakster 7 – Noordoost

Deze vijandelijke ster kan leiden tot brand, diefstal, roof of verwonding door een scherp metalen voorwerp. De ster trekt ook valsspelers aan in je leven. Gebruik de Yin water remedie (kleur blauw, stil water, bijvoorbeeld een kom met water) hier om de ster te temmen. Valt deze ster bij de voordeur of voorraam dan loop je het gevaar dat je slachtoffer wordt van inbraak. Door een blauwe neushoorn of lint aan de deur- of raamklink (binnen) te hangen, worden jij en het huis tegen deze ‘inbraakster’ beschermd. Ben je geboren onder het teken Os of Tijger dan kun je, je handtas of portemonnee met een blauwe hanger beschermen.

 

Feng Shui maart Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 2, 10, 14, 22 en 26 maart.

Goede dagen om te trouwen: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 28, 29, 30 en 31 maart.

Goede dagen om te reizen: 1, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 16, 17, 18, 25, 26, 28, 29 en 30 maart.

Goede dagen voor business: 1, 3, 5, 6, 12, 14, 16, 18, 24, 26, 28 en 30 maart.

Goede dagen om te verhuizen: 1, 4, 5, 6, 12, 14, 17, 18, 24, 26, 29 en 30 maart.

Goede dagen om te beginnen met een verbouwing: 1, 14, 26 maart.

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 4 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy leren (www.fengshuidesignacademy.com).

LOVE, WENA

wena brussaard wellnest

Wil je werken met Wena?

Kijk even hier>>>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s