Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor februari 2015.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor februari 2015:

feng shui tip voor de maand

Met behulp van de bovenstaande vliegende sterren horoscoop kun je zelf de maandelijkse sterren in jouw huis lokaliseren en op de plattegrond aanbrengen. Deze horoscoop zal onthullen in welke kamers in je huis je deze maand vaak kunt verblijven en welke je beter kunt vermijden, of niet zo vaak gebruiken.

Op 4 februari 2015 begint de maand van de Yang Aarde Tijger en deze zal tot 5 maart 2015 duren.

Beste sectoren in februari 2015: NO, N, NW, ZO.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Heb je een voordeur of slaapkamer in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Welvaartster 8 – Noordoost

Plaats een fontein in deze sector van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren. Als je woonkamer of slaapkamer hier is, dan zal je deze maand kunnen genieten van uitzonderlijk goed geluk in business en kun je rekenen op verhoogde inkomsten. Het plaatsen van kristallen en edelstenen in deze sector kan ook heel krachtig werken. Plaats een paar decoratieve keramische vazen/potten/objecten hier en symbolen van rijkdom.

Liefdester 4 – Zuidoost

Versterk het liefdesgeluk in dit gebied met een blauwe of groene Mystieke knoop, mooie vaas met bloemen,symbolen van liefde voor meer romantiek in je leven. Hang een gele wens-vervullende vogel in deze windrichting. Dit is een zeer krachtige methode om liefdeswensen uit te laten komen. Als je hier studeert, absorbeer je de informatie beter en is je kans op slagen vele malen groter.

Hemelster 6 – Noordwest

De hemel geluk ster valt deze maand hier en brengt onverwachte meevallertjes. De prachtige hemelse energieën kunnen ook veel rijkdom en populariteit brengen en ook behulpzame mensen. De sterren vormen een zeer gunstige sum-of-ten formatie hier. Plaats een welvaartschip of welvaartschaal hier om jouw inkomen te verhogen en hang hier ook Chinese munten voor meer geluk. Gebruik ook kristallen en edelstenen om de kosmische krachten van het Universum voor jou gunstig te laten stemmen.

Carrière- & Overwinningster 1 – Noord

Deze sector geniet deze maand van de zeer gunstige ster 1 die succes en overwinning, autoriteit, mentor geluk, winst en nieuwe gelegenheden in carrière en in het bedrijf brengt. De aanwezigheid van de jaarlijkse welvaartster 8 hier, maakt deze sector de beste sector in je huis deze maand! Bewoners van huizen (of bedrijfsgebouwen) met de ingang of slaapkamer in deze sector zullen veel geluk ervaren en kunnen gemakkelijk nieuwe projecten beginnen. Versterk de ster met Water energie (fontein) en metalen voorwerpen zoals munten, windgongen en bellen.

 

Uitdagende sectoren in februari 2015: ZW, O, W, Z en centrum.

Het is verstandig om de energieën van deze gebieden met Feng Shui remedies /elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Vermeerderingster 9 – Zuid

Deze ster brengt goed geluk voor de toekomst, feestelijke activiteiten, geluk in carrière en goede investeringen. Maar het versterkt ook de jaarster in deze sector. Bekijk dus per maand of de ster de positieve of negatieve jaarster verdubbeld. Deze maand gaat het om de negatieve inbraakster. De ster brengt inbraak en verraad en moet met Yin Water remedie onder controle gebracht worden.

Ongelukkenster 5 (5 Yellow) – Centrum

De aanwezigheid van deze ster kan op ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen duiden. Feng Shui Metaal remedies zijn nodig om de ster te neutraliseren, anders gaat deze zich in negatieve ervaringen manifesteren. Gebruik hier de kleur wit, grijs en hang een metalen windgong hier. Gebruik ook een metalen klankschaal om met haar pure geluid, de energie regelmatig te reinigen. Ook deTibetaanse Tingsha belletjes kunnen een krachtige metaal geluid produceren die goed werkt tegen de ster 2.Vermijd het Vuur element hier, omdat Vuur energie de ster versterkt (Vuur voedt het Aarde element van deze ster). Dim het licht deze maand in deze sector en vermijd opvallende puntige decoratieve items, vermijd hier ook kaarsen.

Ziektester 2 – Noord

Deze sector krijgt deze maand een bezoek van de ziektester. De ster raakt deze maand mensen, geboren onder het teken Schaap en Aap. Plaats hier een metaal element (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die aan deze kant van de woning vallen, vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

Ruziester 3 – Oost

De maandelijkse ruziester welke conflicten en misverstanden (in relaties) kan veroorzaken en zelfsrechtszaken kan voortbrengen, valt binnen deze sector. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik hier de rode kleur of plaats een Lachende Boeddha, om negativiteit in positiviteit om te zetten. Plaats ook een lamp hier en laat deze minstens 3 uur per dag branden (spaarlamp). Zo houdt je de ruziester onder controle. Voeg geen Water toe aan dit gebied. Zelfs niet als in de flying star horoscoop van je huis de meest gunstige sterren hier verblijven.

Inbraakster 7 – West

Deze vijandelijke ster kan leiden tot brand, diefstal, roof of verwonding door een scherp metalen voorwerp. De ster trekt ook valsspelers aan in je leven. Gebruik de Yin water remedie (kleur blauw, stil water, bijvoorbeeld een kom met water) hier om de ster te temmen. Valt deze ster bij de voordeur of voorraam dan loop je het gevaar dat je slachtoffer wordt van inbraak. Door een blauwe neushoorn of lint aan de deur- of raamklink (binnen) te hangen, worden jij en het huis tegen deze ‘inbraakster’ beschermd. Ben je geboren onder het teken Hond of Varken dan kun je, je handtas of portemonnee met een blauwe hanger beschermen.

Feng Shui januari Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 1, 6, 13, 18 en 25 februari.

Goede dagen om te trouwen: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 27 en 28 februari.

Goede dagen om te reizen: 3, 4, 5, 7, 8, 9, 16, 17, 19, 20, 21 en 28 februari.

Goede dagen voor business: 2, 5, 7, 9, 15, 17, 19, 21 en 27 februari.

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 6 en 7 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy leren (www.fengshuidesignacademy.com).

LOVE, WENA

wena brussaard wellnest

Wil je werken met Wena?

  • Feng Shui voor je huis – Wonen met ALLURE
  • Feng Shui voor je bedrijf – Werken met ALLURE
  • Healing – Aquarius Angels Healing
  • Levensvragen – ALL YOU ARE EFS* reading / BALANS IN LEVEN EFS* reading
  • Online rapporten – Feng Shui Reading / Feng Shui Quickscan / Pa Kua Plattegrond / Feng Shui Geboortecertificaat / Feng Shui Update 2015
  • Feng Shui leren – Beroepsopleiding Feng Shui Expert
  • Body & Soul Retreat – Engelen Detox en Spa

EFS* – Engelen Feng Shui

 

©2015 Wena Brussaard,  ALLURE | Angel Feng Shui.  Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s