Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor december 2014.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor december 2014:

feng shui tip voor de maand

 

Op 7 december 2014 begint de maand van de Yang Vuur Rat en deze zal tot 5 januari 2015 duren.

Beste sectoren deze maand: NW, ZO, ZW, NO en W.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Plaats een fontein in het Noordwesten van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren. Als je woonkamer of slaapkamer hier is, dan zal je deze maand kunnen genieten van uitzonderlijk goed geluk in business en je kunt rekenen op verhoogde inkomsten. De positie van de vaders en alle mannelijke managers is sterker deze maand.

Versterk het liefdesgeluk in het Zuidwesten met een blauwe Mystieke knoop, mooie vaas met roze bloemen, symbolen van liefde en brand zeker kaarsen hier voor meer romantiek. Als je hier studeert, absorbeer je de informatie beter en is je kans op slagen vele malen groter.

De hemel geluk ster valt deze maand binnen het Zuidoosten en brengt onverwachte meevallertjes. De prachtige hemelse energieën kunnen ook veel rijkdom en populariteit brengen. Plaats een welvaartschip hier om jouw inkomen te verhogen en hang hier ook Chinese munten voor meer geluk.

De maandelijkse sterren brengen heel veel geluk en voorspoed voor de bewoners van de West en Noordoost georiënteerde huizen en kamers. Deze sectoren genieten deze maand van de zeer gunstige sterren 1 en 9. Heb je een voordeur in deze gebieden, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Uitdagende sectoren deze maand: Centrum, O, Z, N.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Oost en Zuid hoek van jouw huis, kantoor of tuin. De dit jaar zeer gunstige richting van het Zuiden, krijgt deze maand een bezoek van de ziektester 2. Ook in het Oosten zorgen de jaar- en maandsterren helaas voor een enorme culminatie van negatieve energieën – 5 Yellow en ziektester 2. Het is daarom verstandig om de energieën van deze twee gebieden met Feng Shui remedies /elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Plaats hier een metaal element (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het O en Z van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

De maandelijkse ruziester welke conflicten en misverstanden kan veroorzaken, valt binnen de Noord sector. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik hier de rode kleur of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten. Plaats ook een lamp hier en laat deze minstens 3 uur per dag branden (spaarlamp). Zo houdt je de ruziester onder controle.

Gebruik ook een Yin water remedie of hang een blauwe olifant in het midden van je woning om de inbraakster te temmen. Ook kun je het Vuur element deze maand in deze hoek gebruiken.

Feng Shui december Kalender 

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 1, 6, 13, 19, 25, 31 december.

Goede dagen om te trouwen: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 27, 28, 29, 31 december.

Goede dagen om te reizen: 2, 4, 7, 8, 9, 15, 17, 20, 21, 27, 29 december.

Goede dagen voor business: 2, 4, 6, 9, 15, 17, 19, 21, 27, 29, 31 december.

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 4 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy bestuderen.  www.fengshuidesignacademy.com

LOVE, WENA

wena brussaard wellnest

Wil je werken met Wena?

EFS* – Engelen Feng Shui

 

©2014 Wena Brussaard | ALLU’RE | Angel Feng Shui. Alle rechten voorbehouden.

Advertenties

Een gedachte over “Feng Shui tip voor december 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s