Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor november 2014.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor november 2014:

feng shui tip voor de maand

Op 7 november 2014 begint de maand van de Yin Hout Varken en deze zal tot 6 december 2014 duren.

Beste sectoren deze maand: centrum, O, W en N.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in het midden van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren. Als je woonkamer of slaapkamer hier is, dan zal je deze maand kunnen genieten van uitzonderlijk goed geluk in business en je kunt rekenen op verhoogde inkomsten. Als je hier studeert absorbeer je de informatie beter en is je kans op slagen vele malen groter.

Versterk het liefdesgeluk in het Noorden met een blauwe Mystieke knoop, mooie vaas met bloemen, symbolen van liefde en brand kaarsen hier voor meer romantiek. Wil je promotie, plaats dan een Drakenkarper hier of een Paard om je carrièregeluk te versterken. De hemel geluk ster valt deze maand binnen het Oosten en brengt onverwachte meevallertjes. De prachtige hemelse energieën kunnen ook veel rijkdom en populariteit brengen. Plaats een welvaartschip hier om jouw inkomen te verhogen en hang hier ook Chinese munten voor meer geluk. Maar slaap je in deze sector, plaats dan nog een Wu Lou naast je bed. De maandelijkse sterren brengen heel veel geluk en voorspoed voor de bewoners van de West georiënteerd huizen en kamers. Deze sector geniet deze maand van de gunstige witte sterren. Deze combinatie kan veel carrière geluk en financiële ondersteuning brengen aan mensen die hier verblijven. Hang metalen objecten hier om de sterren nog extra te activeren. Heb je een voordeur in dit gebied, verwacht dan veel positieve gebeurtenissen.

Uitdagende sectoren deze maand: ZO, Z, ZW, NO, NW.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Noordwest (dubbel 5 Yellow!), Zuidwest (5 Yellow) en Noordoost (2 Ziekte) hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Ook is het verstandig om de energieën van het Zuidoosten en Zuiden met Feng Shui remedies/elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – zoals in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name in de Noordwest en Zuidwest kant van je woning. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je voordeur, slaapkamer of werkkamer in het Noordwesten en Zuidwesten van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats hier een metaal element (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het NO, ZW en NW van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

De positie van de vaders en alle mannelijke managers is heel zwak deze maand. Hang een metalen windgong in het Noordwesten om het negatieve effect ervan te verminderen.

De maandelijkse ruziester welke conflicten en misverstanden kan veroorzaken, valt binnen de Zuid sector. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de rode kleur hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten. Plaats ook een lamp hier en laat deze minstens 3 uur per dag branden (spaarlamp). Zo houdt je de ruziester onder controle.

Liggen jouw voordeur of ramen in het Zuidoosten, gebruik dan een Yin water remedie of hang een blauwe olifant hier om de inbraakster te temmen. Vuur element kan ook deze maand gebruikt worden in deze hoek.

Feng Shui September Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 1, 6, 13, 18, 25, 30 november.

Goede dagen om te trouwen: 1, 2, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27 november.

Goede dagen om te reizen: 1, 9, 10, 12, 13, 14, 21, 22, 24, 25, 26 november.

Goede dagen voor business: 1, 7, 8, 10, 12, 14, 20, 22, 24, 26 november.

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 4 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy leren.

 

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 4 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy bestuderen.  www.fengshuidesignacademy.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s