Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor oktober 2014.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor oktober 2014:

feng shui tip voor de maand

Op 8 oktober 2014 begint de maand van de Yang Hout Hond en deze zal tot 6 november 2014 duren.

Beste sectoren deze maand: ZO, Z, ZW en centrum.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in de Zuidoosthoek van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 en Ho Tu sterrencombinatie te activeren. Slaap je in deze sector plaats dan een Wu Lou naast je bed. Versterk het liefdesgeluk in het Zuiden met een mooie vaas met rode bloemen, symbolen van liefde en brand kaarsen hier voor meer romantiek. Valt jouw kantoor in het Zuiden, dan heb je kans voor een hogere omzet deze maand en het sluiten van deals in jouw voordeel. De energie van deze maand creëert kansen voor liefde in 2 sectoren! De Ho Tu combinatie in het centrum brengt ook romantiek en familie geluk. Stelletjes die aan uitbreiding van hun gezin denken, kunnen het beste in dit deel van het huis hun slaapkamer hebben! Carrière geluk mag in het ZW met een mystieke knoop windgong of blauwe kristallen versterkt worden. De maandelijkse sterren brengen heel veel goed geluk en voorspoed voor de bewoners van de Zuidwest georiënteerd huizen en kamers.

Uitdagende sectoren deze maand: W, NO, N, O, NW.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Noord (5 Yellow) en West (2 Ziekte) hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Ook is het verstandig om de energieën van het Oosten, Noordoosten en Noordwesten met Feng Shui remedies/elementen in balans te brengen. Vermijd hier het verstoren van de energie – in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name in de Noord en West kant van je woning. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je voordeur, slaapkamer of werkkamer in het Noorden, Westen en Noordwesten van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats hier een metaal element (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het N, W en NW van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

De positie van de vaders en alle mannelijke managers is nog steeds zwak deze maand. Hang een metalen windgong in het Noordwesten om het negatieve effect ervan te verminderen.

De maandelijkse ruziester welke conflicten en misverstanden kan veroorzaken, valt binnen de Noordoost sector. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de rode kleur hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten. Plaats ook een lamp hier en laat deze minstens 3 uur per dag aan (spaarlamp). Zo houd je de ruziester onder controle.

Liggen jouw voordeur of ramen in het Oosten, gebruik dan een Yin water remedie of hang een blauwe olifant hier om de inbraakster te temmen.

Feng Shui September Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 8, 12, 20, 24 oktober en 1 november.

Goede dagen om te trouwen: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 26, 27, 28, 30, 31 oktober en 1, 2 november.

Goede dagen om te reizen: 1, 3, 6, 7, 15, 16, 18, 19, 20, 27, 28, 30, 31 oktober en 1 november.

Goede dagen voor business: 1, 3, 5, 7, 14, 16, 18, 20, 26, 28, 30 oktober en 1 november.

Wil je ook zelf leren een maand-, jaar- of daghoroscoop te maken? De methode die hiervoor wordt gebruikt heet Flying Star Feng Shui en je kunt deze in de MODULE 4 van de Feng Shui opleiding aan de Feng Shui Design Academy bestuderen.  www.fengshuidesignacademy.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s