Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor september 2014.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor september 2014:

feng shui tip voor de maand

Op 8 september 2014 is de maand van de Yin Water Haan begonnen en deze zal tot 7 oktober 2014 duren.

Beste sectoren deze maand: NO, N, O en centrum.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in de Oosthoek van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 en sum-of-ten te activeren. Activeer liefde in het Noordoosten met een mooie vaas met rode bloemen en symbolen van liefde. Carrière geluk mag in het midden met een mystieke knoop windgong versterkt worden. Dit zal ook de jaarlijkse liefdester versterken. Heel veel goed geluk en voorspoed voor de bewoners van de Noordhoek. Activeer deze sector met veel sociale activiteiten, plaats hier ook 6 kristallen ballen. Slaap je in deze sector dan plaats een Wu Lou naast je bed.

Uitdagende sectoren deze maand: ZO, Z, ZW, W, NW.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Zuid en Noordwest hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Ook het Zuidwesten en Zuidoosten moet met Feng Shui remedies in balans gebracht worden. Vermijd hier het verstoren van de energie – in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name in de Zuid en Noordwest kant van je woning. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer in het Zuiden of Noordwesten van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats hier een metaal element (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het NW en Z van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

De positie van de vaders en alle mannelijke managers is zwakker deze maand. Hang een metalen windgong in het Noordwesten om het negatieve effect ervan te verminderen.

De enorme hoeveelheid van het hout element in het Zuidoosten kan conflicten en misverstanden veroorzaken. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de rode kleur hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten. Plaats ook een lamp/kaars hier en laat deze minstens 3 uur per dag aan (spaarlamp). Zo houd je de ruziester onder controle.

Liggen jouw voordeur of ramen in het Zuidwesten, gebruik dan een Yin water remedie om de inbraakster te temmen.

Feng Shui September Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 2, 5, 14, 17, 26 en 29 september.

Goede dagen om te trouwen: 1 september, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26 en 1, 2, 3, 5, 6 en 7 oktober.

Goede dagen om te reizen: 6 september, 9, 12, 13, 19, 21, 24, 25, en 1, 3, 6 en 7 oktober.

Goede dagen voor business: 6 september, 9, 11, 13, 19, 21, 23, 25 en 1, 3, 5 en 7 oktober.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s