Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor augustus 2014.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor augustus 2014:

feng shui tip voor de maand

Op 8 augustus 2014 begint de maand van de Yang Water Aap en deze zal tot 7 september 2014 duren.

Beste sectoren deze maand: W, Z, ZW en ZO.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in de Zuidwesthoek van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren.

Activeer liefde in het Westen met een mooie plant met witte bloemen, metalen voorwerpen en symbolen van liefde.

Carrière en business geluk mag in het Zuiden en Zuidoosten versterkt worden. De energie van het Zuiden brengt vele mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en voor uitbreiding van het bedrijf. Het geluk hier brengt ook veel mogelijkheden om grote rijkdom te genereren. Activeer de gunstige sterren met een bewegend water (fontein) en kristallen, bijvoorbeeld 6 kristallen ballen.  Plaats ook de Lachende Boeddha en metalen muntjes in het Zuidoosten om ruzies en conflicten te voorkomen.

Uitdagende sectoren deze maand: O, NO, N, NW en centrum.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met deze gebieden van jouw huis, kantoor of tuin. Vermijd hier het verstoren van de energie – in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name aan de Noordoost en Oost kant van je woning. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen. De energieën hier zijn niet bevorderlijk om ze deze maand te gebruiken.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer in het Noordoosten of Oosten van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats een metaal element hier (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het NO, O en centrum van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

De sterren in het Noordwesten kunnen conflicten en misverstanden veroorzaken, met name voor vaders en mannelijke managers. Er kunnen geld problemen en geschillen ontstaan die wijzen allemaal op tegenspoed in business. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de kleur wit en Yin metaal hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten.

Liggen jouw voordeur of ramen in het Noorden, gebruik dan een Yin water remedie en de kleur rood om de inbraakster te temmen.  

Feng Shui Augustus Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 9, 11, 21 augustus en 23 augustus.

Goede dagen om te trouwen: 1, 2, 4, 5, 7, 8, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 29, 30, 31 augustus en 6, 7 september.

Goede dagen om te reizen: 1, 2, 4, 5, 6, 14, 15, 17, 18, 19, 26, 27, 29, 30, 31 augustus en 7 september.

Goede dagen voor business: 2, 4, 6, 13, 15, 17, 19, 25, 27, 29, 31 augustus en 6 september.

 

Ik wens je een mooie en vreugdevolle maand toe.

Wena

©2014 Wena Brussaard, ALLU’RE | Angel Feng Shui. Alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van ALLU’RE | Angel Feng Shui. Ga naar http://www.angel-fengshui.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Ezine ‘Tussen hemel en woonkamer.”

Advertenties

Een gedachte over “Feng Shui tip voor augustus 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s