Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor juli 2014

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor juli 2014:

feng shui tip voor de maand

Op 7 juli 2014 begint de maand van het Yin Metaal Schaap en deze zal tot 7 augustus 2014 duren.

Beste sectoren deze maand: N, ZW, O, NO en NW.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in de Noordhoek van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren.

Activeer liefde in het Noordwesten met een mooie plant met witte bloemen en symbolen van liefde.

Carrière en business geluk mag in het Oosten en Noordoosten met water versterkt worden.

Goed nieuws en voorspoed voor de bewoners van de Zuidwesthoek. Activeer deze sector met veel sociale activiteiten, plaats hier ook en plateau met 9 kaarsen.

Uitdagende sectoren deze maand: W, Z, ZO en centrum.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de West, Zuidoost en Zuid hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Vermijd hier het verstoren van de energie – in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name aan de West kant van je woning. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen. De energieën hier zijn niet bevorderlijk om ze deze maand te gebruiken.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer in het Westen of Zuidoosten van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats een metaal element hier (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het W en ZO van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

De enorme hoeveelheid van het hout element in het midden (centrum) kan conflicten en misverstanden veroorzaken. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de kleur rood hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten.

Liggen jouw voordeur of ramen in het Zuiden, gebruik dan een Yin water remedie of de kleur rood om de inbraak ster te temmen.  

Feng Shui Juli Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 4, 5, 16, 17, 28 en 29 juli.

Goede dagen om te trouwen: 1, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 26 en 31 juli, 1, 2, 4, 5 en 6 augustus.

Goede dagen om te reizen: 8, 11, 12, 13, 20, 21, 23, 24 en 25 juli, 1, 2, 3, 4, 5 en 6 augustus.

Goede dagen voor business: 6, 7, 9, 11, 13, 19, 21, 23, 25 en 31 juli, 2, 4 en 6 augustus.

Ik wens je een mooie en vreugdevolle maand toe.

Advertenties

3 gedachten over “Feng Shui tip voor juli 2014

  1. Ik ben nog niet zo bekend met Feng Shui, maar ben me er in aan het verdiepen. Heel interessant om dit artikel te lezen. Ik ga het vanaf de volgende maand eens doorvoeren. Mijn Hollandse Scandinavische huisje helemaal Feng Shui, heel internationaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s