Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor juni 2014

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

Flying Star horoscoop voor juni 2014:

feng shui tip voor de maand

Op 6 juni 2014 begint de maan van het Yang Metaal Paard.

De energieën van deze maand werken met dubbele kracht! Dit is een zeer goede maand voor alle moeders en vrouwelijke leiders. De mannen en vaders tussen ons hebben Feng Shui nodig om hun geluk een steuntje in de rug te geven.  

Beste sectoren deze maand: Z, W, ZW, N en centrum.
Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in de Zuidhoek van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren.
Activeer liefde in het midden met een mooie vaas met rode bloemen en symbolen van liefde.
Carrière geluk mag in het Zuidwesten met water versterkt worden.
Goed nieuws en voorspoed voor de bewoners van de Noordhoek. Activeer deze sector met veel sociale activiteiten, plaats hier ook en plateau met 9 kaarsen.

Uitdagende sectoren deze maand: ZO, O, NO, NW.
De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Noordwest, Oost en Noordoost hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Ook het Zuidoosten moet met Feng Shui remedies in balans gebracht worden. Vermijd hier het verstoren van de energie – in de grond graven of in de muren boren / hard kloppen / hameren. Met name in aan de Noordwest kant van je woning. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar deze windrichtingen. De energieën hier zijn niet bevorderlijk om ze deze maand te gebruiken.

Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer in het Noordwesten of Oosten van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats een metaal element hier (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur. Oudere mensen die vatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het NW en O van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

De positie van de vaders en alle mannelijke managers is zwakker deze maand. Hang een metalen windgong in het Noordoosten om het negatieve effect ervan te verminderen.

De enorme hoeveelheid van het hout element in het Zuidoosten kan conflict en misverstanden veroorzaken. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Gebruik de rode kleur hier of plaats een Lachende Boeddha om negativiteit in positiviteit om te zetten.

Liggen jouw voordeur of ramen in het Noordoosten, gebruik dan een Yin water remedie om de inbraak ster te temmen.

Feng Shui Juni Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 10 en 22 juni.

Goede dagen om te trouwen: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 28, 29 en 30 juni.
Goede dagen om te reizen: 1, 3, 4, 5, 6, 12, 14, 17, 18, 24, 26, 29 en 30 juni.
Goede dagen voor business: 1, 3, 5, 6, 12, 14, 16, 18, 24, 26, 28 en 30 juni.

Ik wens je een mooie en vreugdevolle maand toe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s