Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor mei 2014.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken.

Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

feng shui tip voor de maand

Op 6 mei 2014 is de maand van de Yin Aarde Slang begonnen en deze zal tot 5 juni 2014 duren.

Beste sectoren deze maand: Z, NO, N, ZO en NW.
Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in de Noordoost hoek van je huis of bedrijfsruimte om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren.
Activeer liefde in het Zuidoosten met een mooie vaas met rode bloemen.
Carrière geluk mag in het Noorden met metaal versterkt worden.
Goed nieuws en voorspoed voor de bewoners van de Zuidhoek. Activeer deze sector met veel sociale activiteiten, plaats hier ook en plateau met 9 kaarsen.
De positie van de vaders en alle mannelijke managers is sterker deze maand. Hang in het Noordwesten een metalen windgong of belletjes hier om dit effect nog meer te vergroten.

Uitdagende sectoren deze maand: ZW, W, O en centrum.
De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn met de Zuidwest, Oost en West hoek van jouw huis, kantoor of tuin. Ook het midden van elke ruimte moet met Feng Shui remedies in balans gebracht worden. Vermijd hier het verstoren van de energie – niet hard kloppen, in de grond graven of in de muren boren. Vermijd ook het zitten en slapen met je hoofd naar een van deze richtingen. De energieën hier zijn niet bevorderlijk om ze deze maand te gebruiken. Neem extra maatregelen als je slaapkamer of werkkamer in het Zuidwesten van je huis / bedrijfsgebouw ligt. Plaats een metaal element hier (windgong, ronde metalen objecten) om de ongunstige energieën onder controle te houden. Vermijd hier beslist het element vuur.

Oudere mensen die vaatbaar zijn voor ziektes, kunnen beter kamers die in het midden van de woning vallen vermijden deze maand. Slaap je hier, plaats dan een Wu Lou aan beide zijden van je bed.

Het hout / aarde element conflict in het Oosten kan misverstanden veroorzaken. Verblijf je hier deze maand, wees dan extra voorzichtig met de dingen die je zegt om anderen niet te beledigen! Plaats een Lachende Boeddha hier om negativiteit in positiviteit om te zetten.

Liggen jouw voordeur of ramen in het Westen, gebruik dan een Yin water remedie om de inbraak ster te temmen.

Feng Shui Mei Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 4, 5, 16, 17, 28 en 29  mei.

Goede dagen om te trouwen: 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 30, 31 mei en 1, 3, 4 en 5 juni.
Goede dagen om te reizen: 6, 7, 10, 11, 12, 19, 20, 22, 23, 24, 31 mei en 1, 3 en 4 juni.
Goede dagen voor business: 8, 10, 12, 18, 20, 22, 24, 30 mei en 1 en 3 juni.

Ik wens je een mooie en vreugdevolle maand toe.
Wena

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s