Geluk en balans in leven

BlizzAffair – inspirerend Health and Spiritual Lifestyle event!

Spirituele beurs BlizzAffair

Zondag 13 april a.s. (11.00 uur – 18.00 uur) in Gummmbar (een biologisch lunch restaurant) in Amsterdam kun je mij op de BlizzAffair vinden. BlizzAffair is een inspirerend Health & Spiritual Lifestyle event met een ruim aanbod aan producten en diensten voor Body, Mind & Soul.  Ideaal voor ieder die zich spiritueel verder wil ontwikkelen en op zoek is naar balans in leven.

Tijdens het BlizzAffair zullen al je zintuigen worden geprikkeld.

Denk hierbij aan Biologisch, Bio-Dynamisch-, Raw-, Organic-, Super-  en Veganfood. Daarnaast kun je jezelf of een ander verwennen met Gluten-, Koemelk-, Soja- en Suikervrije lekkernijen. Ook kun je er Coaches, Kaartleggers, Mediums, Paragnosten, Handlezers, Tenenlezers en Koffiedikkijkers vinden. Er zullen Stoelmassages en Voetreflexmassages worden gegeven en er is plaats voor Feng Shui, Complementaire Therapieën, Boeken en Tijdschriften, Gelaatkunde, Aura fotografie, Chakra en Aura Healers, Edelstenen, Sieraden, Bio-beauty, must-haves en overige Primeurs!

Ik ben er ook op die dag met Feng Shui mini-consulten en info over mijn nieuwe diensten (ook Engelen Feng Shui), cursussen en opleiding en leuke Feng Shui producten (o.a. geluksmuntjes, zakjes vol geluk, etc.)

• Toegangskaartjes €7, 50,- p.p. aan de deur

De eerste bezoekers (11.00 uur) ontvangen een gratis consult bij een van de deelnemende partijen (zolang de voorraad strekt)

Meer informatie via de website: www.blizzaffair.nl

BlizzAffair_plateau

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s