Rijkdom·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor 2014

Onderneem geen belangrijke activiteiten op de dag van de Rat.

In de Chinese technieken van datumselectie kunnen wij een dag onderscheiden die als zeer ongunstig wordt beschouwd – de ‘Year Breaker’. Het is een dag waarin de ‘aardse tak’ van het jaar in strijd is met de ‘aardse tak’ van de dag. De aardse tak van het jaar vertegenwoordigt het dierenteken van het jaar en de aardse tak van de dag wordt door het dierenteken van de dag weergegeven. Als deze twee op een bepaalde dag in conflict met elkaar zijn, wordt deze dag als ongunstig gezien.

In het jaar van het Paard is elke dag van de Rat de ‘Year Breaker’. Dit komt omdat de Rat de astrologische vijand/opponent van het Paard is. Wil je weten welke dag in 2014 de Rat dag is? Schaf dan onze Feng Shui Almanac 2014 aan waar je o.a. per dag (on)gunstige activiteiten, tijdstippen en dierentekens kunt vinden.

Feng Shui Almanak 2014

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s