Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

De Vliegende Sterren horoscoop van 2014

Zoals je weet, energie is constant in beweging. Elk jaar verandert het patroon van de energie en bepaalde plekken in je huis worden door bepaalde typen energie beïnvloedt. Om een goede start in het nieuwe jaar te maken, moet je nog voor dat het jaar begint, de energiepatroon van het nieuwe jaar (ook Flying Star / vliegende sterren horoscoop genoemd) goed bestuderen om vervolgens de invloed van de ongunstige sterren/energieën te neutraliseren en de invloed van de gunstige sterren/energieën optimaal te gebruiken.

Bestudeer de onderstaande sterrenmap van het jaar 2014 en pas je huis, met simpele interieurveranderingen aan, aan deze nieuwe energie. 

feng shui 2014

Elk van de 9 vakken in deze magische vierkant, bevat een nummer/ster. De horoscoop geeft aan welke ster/energie in welke sector dit jaar heerst. De sterren 1, 4, 6, 8 en 9 zijn gunstig en kunnen met Feng Shui elementen geactiveerd worden. De sterren 2, 3, 5 en 7 zijn ongunstig en moeten met Feng Shui remedies onder controle gebracht worden.

gunstige sterren/gebieden in 2014: 

  • 1 (Zuidwest) – een nieuw begin, carrière – versterk met water en metaal
  • 4 (Centrum) – romance, liefde en studiegeluk – versterk met liefdesymbolen
  • 6 (West) – geluk van hemel, behulpzame vrienden – versterk met metaal en aarde
  • 8 (Zuid) – welvaart en succes – versterk met vuur en Yang (levend) water
  • 9 (Noord) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – versterk met vuur

feng shui gunstige sterren 2014

ongunstige sterren/gebieden in 2014:

  • 2 (Oost) – ziekte – onderdruk met metaal (Wu Lou) en hout
  • 3 (Zuidoost) – ruzie en misverstanden – onderdruk met vuur
  • 5 (Noordwest) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen – onderdruk met metaal
  • 7 (Noordoost) – inbraak en verraad – onderdruk met water of vuur

feng shui ongunstige sterren 2014

LET OP! De bovenstaande energiemap van 2014 en nog veel meer jaarlijkse tips vind je in mijn ebook Feng Shui Update 2014 DOE-HET-ZELF Pakket. 

Met behulp van de Flying Star horoscoop van 2014, kun je snel bepalen welke kamers in je huis dit jaar de gunstige of ongunstige kamers zijn. En wat verder?

Gebruik een betrouwbaar kompas om de windrichtingen vast te stellen in je huis en breng de energiemap van 2014 over op de plattegrond van je huis. Nu heb je een ​​duidelijk beeld van de goede en minder goede sectoren in jouw huis en kun je zelf actie ondernemen. Dus, als je woonkamer bijvoorbeeld in de zuid- en zuidwest sector ligt, zal deze het soort geluk aantrekken, dat de sterren van 2014 daaraan geven – ster 8 en 1 – een nieuw begin, carrière geluk, welvaart en succes.

Onthoud, dat de sterren op hun sterkst zijn als ze op ‘bezoek komen’ bij jouw entree of slaapkamer. Het Oosten krijgt het komende jaar, bezoek van de ziektester 2. Als je toevallig hier je voordeur hebt, treft het iedereen in huis die deze deur gebruikt met slechte gezondheidsgeluk het komende jaar. Gebruik bijvoorkeur een andere deur en plaats hier de remedies (iets van metaal, wit, grijs, rond of ovaal) om deze ongelukken te voorkomen. Houd ook het licht in deze sector gedimd. Maar als bijvoorbeeld je slaapkamer in het Westen ligt, verwacht dan dit jaar fantastische dromen en steun van goede vrienden die jouw persoonlijke beschermengelen zullen zijn.

Wil je weten wat er meer in de sterren voor dit jaar voor jou geschreven staat? Mis dan zeker niet mijn volgende Feng Shui Ezine en blog met een Jaarhoroscoop 2014!

P.S.: Heb ik jou enthousiast gemaakt over de Flying Star methode en wil je leren hoe je een Flying Star horoscoop voor een jaar of een huis zelf kunt maken? Dan nodig je van harte uit om deel te nemen aan de Feng Shui Opleiding Feng Shui Expert – MODULE 6 en 7. In deze modules leg ik de geheimen van deze methode uit en wordt de tijddimensie in Feng Shui uitgebreid besproken.

Let op! Dit zijn algemene adviezen en je moet ze niet beschouwen als bindende voorschriften. In een Feng Shui consult kan ik de adviezen afstemmen op jouw persoonlijke omstandigheden en de situatie op een bepaald moment. Heb je het idee dat ik je een stap verder kan helpen? Neem dan vooral contact met me op! 

Wena

 

©2014 Wena Brussaard/100% Feng Shui, alle rechten voorbehouden.

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Een gedachte over “De Vliegende Sterren horoscoop van 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s