Geluk en balans in leven·Kerst

Kerst in Stijl: Gold Xmas

DECEMBER IS DE MAAND VAN HET JAAR WAARIN WE ONZE HUIZEN FEESTELIJK VERSIEREN EN KLAAR MAKEN VOOR DE FEESTDAGEN. WANT KERST ZOU GEEN KERST ZIJN ZONDER VERSIERING. MIJN TIP VOOR JOU IS – DOE HET OP JOUW EIGEN UNIEKE MANIER!

Dus voor welke stijl of kleur ga jij deze feestdagen? Een stoere steigerhouten kerstboom of een traditionele uit het bos? Kies je natuurlijke materialen met traditioneel rood, glamour zwart of witte winter wonderland, kleuren uit je kindertijd en zelfgemaakte knutsels of nog iets anders?

Ik bied jou graag inspiratie om je huis in een gezellige kerstsfeer te brengen.

Vandaag is de thema: GOLD XMAS

gold xmas feng shui

 

Vanuit Feng Shui oogpunt hoort dit thema bij het element: METAAL [windrichting Noordwest, West]

Het Metaal element wordt geassocieerd met creativiteit, oog voor detail, maar ook naar binnen kerende beweging van energie en daarmee ook grote welvaart/vermogen creëren. Het Metaal element is ook bekend voor het aanduiden van levendige en leuke momenten. Je kunt het Metaal element in je omgeving toevoegen door de kleur wit, grijs, goud en zilver, ronde en ovale vormen te gebruiken. 

 

Bron afbeeldingen: Arcadia Home, Etsy, 101 Woonideeën, Etsy, Bodie and Fou, Shop Herriottgrace, Mermag, Bungalow Blue Interiors  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s