Geluk en balans in leven·getallen·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor december

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Ik krijg van klanten vaak indrukwekkende resultaten te horen welke zij hebben behaald door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips! Dus waarom jij niet?

feng shui december 2013

7 December 2013 – 5 Januari 2014

Op 7 december begint de maand van de Rat en het element van de maand is Yang HOUT.

Wat is de gelukkigste sector van de Maand?

Er zijn 3 gunstige sectoren deze maand!

De 6+1 Ho Tu sterrencombinatie (je leert meer daarover in de cursus MODULE 3 en 4) in de NOORD sector deze maand brengt veel geluk. Deze gunstige energie verhoogt financiële scherpzinnigheid, intelligentie en creëert kansen op promotie en financiële meevallertjes. Steun deze gunstige energie met het water en metaal element, kleuren en attributen zoals blauw, zwart, wit, goud, zilver, grijs, brons, messing, gouden tinten, Yang water (levend zoals vissenkom, fontein) en ronde metalen voorwerpen. Het geluid van metaal is ook zeer positief in het Noorden. Voeg deze toe door middel van een metalen windgong, zingende klankschaal, of harmonieuse pianomuziek. Vermijd het vuur element hier zoals vurig rood, kaarsen of voorwerpen met scherpe puntige hoeken. Door het vuur kan de positieve Chi worden beschadigd en in plaats van geluk, ruzie en vechtlustige Chi aantrekken.

Het ZUIDOOSTEN bevordert deze maand het netwerken en aanleggen van nieuwe sociale contacten. De maandelijkse ster 9 heeft een goede relatie met de creatieve en romantische jaarlijkse 4 ster. Samen kunnen ze je helpen positieve relaties op te bouwen deze maand, met name als jouw slaapkamer, voordeur of woonkamer in deze sector ligt. Bovendien hebben wij weer te maken met een Ho Tu sterrencombinatie 9+4 in de sector. Je kunt deze sterren versterken door een gezonde plant, waterornament of kleur groen en blauw hier te plaatsen. Kua 9, 3 en 4 personen kunnen het meest uit deze energie combinatie krijgen. Maar in het algemeen is dit een zeer goede plek om te verblijven deze maand. Exponeer ook deze maand de liefdessymbolen in deze sector. Je kunt bijvoorbeeld mandarijn eenden, tortelduifjes of hartjes hier neerzetten. Ligt jouw slaapkamer in deze sector dan is de kans heel groot dat je de ware liefde deze maand gaat ontmoeten.

De welvaartster 8 verblijft deze maand in het OOSTEN. De ster is zwak en vereist daarom de toevoeging van wat vuur energie. Dit kan een lamp met rode kap zijn, een rode of paarse kussen op de bank, een mooi plateau met kaarsen, sterren of andere driehoekige vormen. Verlicht dit gebied goed deze maand. Dit zal helpen de gunstige Chi van de Ho Tu 8+3 combinatie te activeren. En daarbij ook de inkomens/omzet deze maand te verhogen. Heb je een winkel dan raad ik je aan om je kassa deze maand naar deze hoek te verplaatsen. Je zult er geen spijt van hebben!   

Remedies voor andere sectoren.

ZUIDEN – metalen windgong tegen ongevallen en verlies

ZUIDWESTEN – Wu Lou tegen ziekte en iets blauws tegen inbraak en valse vrienden, met name als de voordeur of slaapkamer hier ligt

WESTEN – vuur tegen ruzies en misverstanden

NOORDWESTEN – metalen windgong en Wu Lou tegen ziekte

NOORDOOSTEN – Edelstenen geluksboompje voor geldgeluk, liefde, studiegeluk en betere onderhandelingen

CENTRUM – Wu Lou tegen maagproblemen en een beschermend symbool (engel, heilige, amulet, etc.)  

Feng Shui December Kalender

Plan geen belangrijke activiteiten op de volgende data, omdat de energie van de dag botst met de jaar of maand Chi, waardoor de kans groot is op disharmonie en verlies: 5 december, 11, 18, 23 en 30.

Goede dagen om te shoppen: 14 december, 17, 19, 20, 23, 28.

Goede dagen om te reizen: 9 december, 10, 12, 13, 14, 17, 21, 22, 24, 25, 26.

Goede dagen voor business: 8 december, 10, 12, 14, 20, 22, 24, 26.

Goede dagen om te trouwen: 8 december, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27.

Ik wens je een prachtige jaarwisseling toe, en ongeacht welke culturele of religieuze festiviteiten je viert, ik wens je een overvloed aan plezier geluk en gezelligheid 🙂

Feng Shui Master Wena Brussaard

Wena Brussaard

Alle bovenstaande tips en aanbevelingen worden gegeven als algemeen advies. Wil je graag meer informatie over dit of een van de andere onderwerpen en wil je leren hoe je op een dieper niveau beter met je omgeving kunt verbinden, neem dan gerust contact met mij op door op deze link te klikken of te bellen 0618683421.

©2013 Wena Brussaard / 100% Feng Shui, alle rechten voorbehouden.

www.100procentfengshui.nl  |  www.fengshuidesignacademy.com  |  www.engelenfengshui.nl

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van 100% Feng Shui. Ga naar http://www.100procentfengshui.nl voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Ezine ‘Tussen hemel en je woonkamer.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s