Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor november.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Mijn studenten en klanten melden indrukwekkende resultaten te kunnen behalen door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips!

pig feng shui tips

7 November 2013 – 6 December 2013

Op 7 november is de maand van het VARKEN begonnen en het element van de maand is WATER.

Wat is de gelukkigste sector van de Maand?

De energieën van het ZUIDEN brengen het geld geluk van de hemel deze maand. Plaats een geldboom of rijkdom kikker hier om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Het enige minpunt is een mogelijke conflict tussen de jonge en oude generaties. Als jouw woonkamer hier ligt kunnen de maandelijkse energieën jouw temperament verergeren. Plaats zes gladde kristallen bollen of edelstenen hier  om de elementen met elkaar te verzoenen en harmonie te herstellen.

feng shui tip voor de maandHet ZUIDOOSTEN bevordert deze maand het geluk van studenten en schrijvers. Je kunt ook rekenen op het succes in literaire ventures en eventuele promoties op het werk. Ook goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar liefde. Ligt jouw slaapkamer in deze sector dan heb je kans de ware liefde te ontmoeten. Voor oudere stellen brengen de sterren romantiek. Exponeer de liefdesymbolen deze maand in deze sector. Je kunt bijvoorbeeld mandarijn eenden, tortelduifjes of hartjes hier neerzetten. Vermijd water in deze sector deze maand om seksschandalen te voorkomen.

Ongunstige sectoren deze maand.

Helaas zijn er deze maand veel pech sectoren dus het is verstandig om de vliegende sterren tabel goed te bestuderen en de remedies in je huis neer te zetten.

Het CENTRUM van elk huis is zeer getroffen dit jaar door de ongelukkenster 5, en deze maand maakt de inkomende ziektester 2 het nog moeilijker. Dit raakt ons allemaal want 90% van de Nederlandse huizen heeft een ‘open space’ indeling. Deze negatieve sterren kunnen blokkades voor het hele gezin creëren. Er kunnen problemen op het werk ontstaan, verlies van gezondheid of inkomen kan zich manifesteren. Om deze problemen te overwinnen, plaats een paar gouden Wu Lou of 5 elementen pagode hier om de slechte chi op afstand te houden. Geen open vuur of kaarsen in deze sector deze maand, omdat vuur de negatieve energieën nog extra kan versterken. Hang een metalen windgong (zie onze nieuwe collectie 5 elementen windgongs) hier om de sterren onder controle te houden. Heb je, je voordeur in deze sector, dan kun je wellicht het beste een andere deur deze maand gebruiken.

Het NOORDOOSTEN is een ander sterk getroffen sector deze maand. De maandelijkse ster 5 die geldproblemen en pech kan brengen heerst hier. Hoewel het afgelopen jaar deze sector dé sector van welvaart en geluk was, is de situatie nu anders. Verplaats daarom al je welvaart versterkers naar het Zuiden of Zuidwesten deze maand. Introduceer daarentegen metalen remedies in het noordoosten.

Remedies voor andere sectoren.

ZUIDWESTEN – metalen Wu Lou, je mag ook een fontein hier plaatsen om de maandelijkse welvaartster te activeren.

WESTEN – Yang water ornament tegen valse vrienden

NOORDWESTEN – Yin metaal (zonder geluid) tegen ruzie

NOORDEN – Yang water ornament om de risico op inbraak en geld verlies te minimaliseren

OOSTEN – Yin water (stil water) remedie tegen ruzie en conflicten

Ik wens je een hele fijne novembermaand. Gebruik mijn tips om het maximum uit deze maand voor jou te halen.

Feng Shui Master Wena Brussaard

 

Wena Brussaard

Alle bovenstaande tips en aanbevelingen worden gegeven als algemeen advies. Wil je graag meer informatie over dit of een van de andere onderwerpen en wil je leren hoe je op een dieper niveau beter met je omgeving kunt verbinden, neem dan gerust contact met mij op door op deze link te klikken of te bellen 0618683421.

©2013 Wena Brussaard / 100% Feng Shui, alle rechten voorbehouden.

www.100procentfengshui.nl  |  www.fengshuidesignacademy.com  |  www.engelenfengshui.nl

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van 100% Feng Shui. Ga naar http://www.100procentfengshui.nl voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Ezine ‘Tussen hemel en je woonkamer.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s