Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor oktober.

feng shui oktober

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Mijn studenten en klanten melden indrukwekkende resultaten te kunnen behalen door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips!

Op 8 oktober is de maand van de Hond begonnen en het element van de maand is Hout.

feng shui oktoberBeste sectoren deze maand: Noord, Noordoost en Noordwest.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in het Noorden om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren.

Goed nieuws deze maand! Zowel de ziektester 2 als de ongelukkenster 5 zijn zwak deze maand. Dit omdat deze in de metaal en hout sector vallen – West en Zuidoost. Maar ik verzoek toch alle bewoners van huizen met de voordeur of slaapkamer in deze windrichtingen om metalen remedies hier te plaatsen.

Huizen en kantoren met openslaande deuren naar het Noordoosten en Noorden kunnen deze maand enorm groeien en tot bloei komen. De energieën duiden op grote financiële en zakelijke kansen dus zorg er voor dat je aan de slag gaat met je fortuin, zolang deze energie nog voorhanden is. Als je een kristallen bol of een mooi waterornament hebt, is dit een geweldige plek om ze deze maand te hebben. Bewaar jouw belangrijke documenten in een van deze gunstige windrichtingen deze maand, maar zorg ervoor dat je volgende maand weer gaat checken of ze naar een andere plek moeten verhuizen.

De sterren in de Noordwest hoek transformeren in het goede deze maand en brengen academisch-, literair- en liefdesgeluk. Een zeer gunstige combinatie van sterren 6 en 4 (sum-of-ten) brengt onverwachte meevallers voor de bewoners van kamers in deze sector, met name voor de mannen.

Tip voor degenen die graag met symbolische objecten werken:

Je kunt jouw pad met de drie poten (3 legged toad) in de Noordoost en Noord hoek van je woonkamer of kantoor plaatsen, maar zorg ervoor dat deze naar de kamer toe is gericht en niet naar buiten. Al je liefdessymbolen mag je deze maand in de Noordwest hoek exponeren.

Oost is een goede sector voor degenen wiens werk veel reizen vereist. Slaap je in deze sector of heb je hier je voordeur, dan is het heel waarschijnlijk dat de maandelijkse energieën jou aanzetten om een nieuw avontuur aan te gaan. Misschien heb je plannen gemaakt om een bedrijf te starten, iets in je leven te veranderen of een reis te maken, dan kun je dit het beste deze maand doen. Dit geldt ook voor mensen geboren onder de teken van het KONIJN.

De ster van vermeerdering versterkt de jaarlijkse ziekte ster in het Zuidwesten. Deze combinatie van sterren zijn over het algemeen niet gunstig voor het huwelijk (werk dus aan je relatie deze maand) en kunnen een negatieve invloed hebben op je gezondheid. Het treft vooral de maag en de mond gerelateerde ziekten. Plaats een metaal remedie hier deze maand, bijvoorbeeld een gouden Wu Lou en hang het Dubbele Geluk teken om het relatiegeluk te versterken. Ouderen kunnen slapen in deze sector beter voorkomen. Indien mogelijk verhuis je oma of opa naar een andere slaapkamer. Plaats de Wu Lou naast zijn of haar bed om het gezondheid geluk te verbeteren.

Huizen met de voordeur of ramen in het Zuiden zijn getroffen door de inbraak ster deze maand. Er is risico op inbraak en om geld te verliezen. De disharmonie in de elementen kan leiden tot ruzies tussen familieleden. Hang het blauwe Neushoorn en Olifant amulet aan de deurklink of plaats een Yin water remedie hier om je huis te beschermen en om de elementen te balanceren.

Ik wens je een hele fijne oktobermaand. Gebruik mijn tips om het maximum uit deze maand voor jou te halen.

Feng Shui Master Wena Brussaard

 

Wena Brussaard

Alle bovenstaande tips en aanbevelingen worden gegeven als algemeen advies. Wil je graag meer informatie over dit of een van de andere onderwerpen en wil je leren hoe je op een dieper niveau beter met je omgeving kunt verbinden, neem dan gerust contact met mij op door op deze link te klikken of te bellen 0618683421.

©2013 Wena Brussaard / 100% Feng Shui, alle rechten voorbehouden.

www.100procentfengshui.nl  |  www.fengshuidesignacademy.com  |  www.engelenfengshui.nl

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van 100% Feng Shui. Ga naar http://www.100procentfengshui.nl voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Ezine ‘Tussen hemel en je woonkamer.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s