Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor september.

Feng Shui tip voor september 2013

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Mijn studenten en klanten melden indrukwekkende resultaten te kunnen behalen door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips!

Op 8 september is de maand van de Haan begonnen en het element van de maand is Yin Metaal.

feng shui tip voor de maandBeste sectoren deze maand: Zuid, West en Noord.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. De voorspoedbrengende ster 8 die ook goed nieuws en feestelijke gelegenheden brengt, bezoekt deze maand het ZUIDEN. Een goede reden voor een feestje voor iedereen met een huis met hoofdingang of slaapkamer in deze sector. Verbeter je succes met 1 of 6 wens-vervullende vogels of vul een kom met edelsteentjes en gouden muntjes om jouw rijkdom geluk te activeren! Installeer een fontein in het Noorden om carrière geluk te activeren.

Feng Shui tip voor deze maand.

Wees op je hoede als je voordeur of slaapkamer in het NOORDOOSTEN of het OOSTEN ligt. De gewelddadige inbraakster 7 vliegt in de NO sector en brengen de mogelijkheid voor een overval. Dus wees extra voorzichtig en beveilig je huis goed als jouw voordeur in het NO ligt. Houd de gewelddadige chi onder controle met levend / bewegend water zoals een fontein , vissenkom of kleur blauw. Bewaar voor de zekerheid al je waardevolle spullen in een kluis deze maand.

In het OOSTEN vind deze maand een accumulatie van probleemsterren plaats. De ziekte ster 2 kan samen met de argumentatieve ster 3 veel ravage in jouw persoonlijke en zakelijke relaties creëren. Huwelijken en familierelaties kunnen last hebben van zorgen en de sterke druk veroorzaakt door de chi van conflicten, als je voordeur of slaapkamer hier is geplaatst. De beste remedie is vuur energie. Gebruik de kleur rood, brand kaarsjes en verlicht dit gebied goed deze maand. Draag of toon de mystieke knoop of vrede en harmonie amulet, waar je maar kan.

Maar het goede nieuws is, dat de ongelukkenster 5 heel zwak is deze maand. Dit omdat deze in de groot metaal sector valt – NOORDWEST. Maar ik verzoek toch alle vaders om hoog risico situaties te vermijden. Hang een metalen windgong (zie onze nieuwe collectie 5 elementen windgongs) hier om de ster onder controle te houden. Heb je, je voordeur in deze windrichting, dan kun je wellicht het beste een andere deur deze maand gebruiken.

Tot volgende maand!

Wena

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s