Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui tip voor augustus 2013.

Feng Shui tip voor augustus 2013.

Elke maand deel ik de belangrijkste tips voor de maand met jou, zodat je de Feng Shui wijzigingen direct in je huis of op kantoor kunt maken. Daardoor ga je mee met de natuurlijke flow. Je stemt jezelf en je omgeving als het ware af op de positieve energieën zodat je meer harmonie, succes en vitaliteit in je leven kunt ervaren. Ik geef je ook tips hoe je de ‘ziekte’ Chi kunt voorkomen. Mijn studenten en klanten melden indrukwekkende resultaten te kunnen behalen door slechts het volgen van deze eenvoudige maandelijkse tips!

Feng Shui tip van de maand.Op 7 augustus is de zevende maand van het jaar van de Slang begonnen. We zitten nu in een nieuwe maancyclus – in de maand van de Aap. De Aap heeft een zeer goede relatie met de Slang, het wordt beschouwd als de beste vriend van de Slang, zijn meest compatibele dierteken. De Slang bewondert de vindingrijkheid van de Aap, terwijl de Aap gefascineerd is door de mentale scherpte van Slang. Dit belooft een zeer interessante maand te worden en je hebt kans om iets briljants te ontdekken / ontwikkelen.

Deze maand kan dus een zeer goede maand zijn voor een nieuw begin en om iets nieuws te ondernemen. Het Metaal element heerst over de hele maand augustus. Volgens de theorie van de vijf elementen, krijgt Metaal energie veel steun tijdens het herfst seizoen (in augustus begint al de meteorologische herfst), welke Aarde energie symboliseert. Aarde energie is de moeder van Metaal, het voedt Metaal en maakt het sterker. Omdat deze maand een Metaal Aap is, is de scherpte van het metaal geaccentueerd. Als je op zoek bent naar meer duidelijkheid en helderheid, zullen de energieën van deze maand zeker meehelpen.

Beste sectoren deze maand: Noordoost, Noordwest en Noord.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in het Noordoosten om de maandelijkse (en jaarlijkse! – vallen alle twee in dezelfde sector deze maand) welvaartster 8 te activeren. Een lucky ster in het Noorden brengt de mogelijkheid voor promotie. Ook deze sector kan versterkt worden met water energie en ook met metaal.

Feng Shui tip voor deze maand.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn in het zuidwestelijke en centrale deel van jouw huis, kantoor of tuin. Relaties worden op de proef gesteld en moeders en grootmoeders kunnen beter deze maand geen risicovolle activiteiten ondernemen. Vermijd om kaarsen te branden en het ‘verstoren’ van de energie in deze gebieden – niet hard kloppen / hameren, in de grond graven of in de muren boren. Vermijd ook het zitten en slapen in het Zuidwesten. De energieën van deze sector zijn deze maand niet bevorderlijk voor een gezonde nachtrust of verblijf. Plaats daarom metalen voorwerpen (zoals een windgong en ronde metalen objecten) hier om de maandelijkse ongelukken en ziekte sterren 5 en 2 onder controle te houden.

Heb je, je voordeur in het Zuidwesten, dan kun je wellicht een andere deur deze maand gebruiken. Alle huizen met een voordeur in het Westen hebben water energie nodig. Een blauw voorwerp (lintje, bloemenpot, Feng Shui neushoorn, etc.) zal de bewoners beschermen tegen inbraak of verraad. Bewoners van huizen met een voordeur in het Noordoosten wil ik nu al met financiële meevallertjes  feliciteren! Maar vergeet niet de welvaartster met levend / bewegend water (fontein) te activeren!!

Tot volgende maand.

Feng Shui Master Wena Brussaard

 

 

 

 

 

 

Alle bovenstaande tips en aanbevelingen worden gegeven als algemeen advies. Wil je graag meer informatie over dit of een van de andere onderwerpen en wil je leren hoe je op een dieper niveau beter met je omgeving kunt verbinden, neem dan gerust contact met mij op door op deze link te klikken of te bellen 0618683421.

©2013 Wena Brussaard / 100% Feng Shui, alle rechten voorbehouden.

www.100procentfengshui.nl  |  www.engelenfengshui.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s