Planten·Tijdaspect in Feng Shui

Woonplant van de maand maart.

Planten zijn fijn om te hebben, ze maken onze kamers mooi en hebben een zeer goed effect op de energie van de ruimte.

Je kunt zeggen dat een huis zonder planten is als een huis zonder ziel. Daarom krijg je elke maand een groene tip van mij om je te inspireren je huis en leven mooier te maken. 

Woonplant van de maand maart: de Campanula

Deze bijzondere Noord Italiaanse plant lokt met haar frisgroene stengels en klokvormige bloemen het lentegevoel zo naar binnen. Wat een groeikracht! Met de juiste verzorging groeit ze in ‘no time’ uit tot een indrukwekkende hangplant. Ze is een ware explosie van bloei en pracht en ze zal je belonen met wekenlang klokvormige, lila of witgekleurde bloemen.

Welke plek je ook voor haar in je woning zou kiezen, is haar vrolijke aanwezigheid overal te voelen en te genieten. Met haar stralende uiterlijk en speciaal de frisse, vrolijke bloemen wil ze de lente, jouw woning binnenbrengen. Bij aangename temperaturen kan de Campanula ook buiten staan, het liefst in het zonnige gedeelte van je tuin, op balkon of terras.

Campanula

 

Campanula1

Campanula2

Campanula3

Bij uitsteek geschikt voor de zuidhoek van een huis of kantoor. De energie van deze windrichting vertegenwoordigd op de Pa Kua het levensthema ROEM & ERKENNING. Door de Campanula hier te plaatsen kun je erop rekenen dat je gezien en gewaardeerd wordt. Ga je voor liefde en romantiek, geef dan jouw groene vriendinnetje een zonnig plekje in het zuidoosten. De Campanula met witte bloemen zal in de westhoek jouw creativiteit aanwakkeren. Versier de plant met een mooie witte of metalen plantenbak.

(bron afbeeldingen: Bloemenbureau)

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Een gedachte over “Woonplant van de maand maart.

  1. Zie je die kat? Die gaat even smullen van al die mooie plantjes, net als onze katten. Die eten alles wat groen is gewoon op… om vervolgens… nou ja, je weet wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s