Geluk en balans in leven·Planten

Haal het voorjaar in huis!

De winter wil ons niet verlaten.

Dat maakt het voor ons natuurlijk wat moeilijker om, om te schakelen naar het nieuw seizoen. Vorige keer heb ik aangegeven dat je in maart stappen kunt ondernemen die je leven gaan verbeteren, ook al is het maar een klein stapje. Probeer ondanks het weer toch in actie te komen. Haal de lente gewoon zelf naar binnen. Omring jezelf met prachtige voorjaarstekenen!

Wat dacht je van vrolijke narcissen, krokusjes, blauwe druifjes of hyacinten, om een hoekje in de woonkamer of keuken mee op te fleuren? De woonplant van de maand kan ook voor een flinke dosis voorjaarskriebels zorgen. Dit is eigenlijk een zeer goed Feng Shui trucje om in het jaar waarin geen lente (Lap Chun) aanwezig is, toch dat stukje groeiende energie te creëren om een betere start te maken. Dit zal je veel kracht geven, dus ga creatief aan de slag en haal het voorjaar in huis!

narcissen

 

Heb je daarbij nog meer inspiratie nodig, dan zal mijn ebook- Feng Shui Update 2013 DOE-HET-ZELF pakket – je een handje kunnen helpen.

Afbeelding via: Etsy

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s