Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui voor maart.

6 maart 2013 – 4 april 2013

maartOp 6 maart is de maand van het Konijn begonnen en het element van de maand is Hout. De groeiende Hout energie is dubbel sterk deze maand omdat het Konijn in essentie van puur Hout is. Met een dergelijke overvloed aan vitale Hout, kun je rekenen op een explosie van nieuwe ideeën en plannen. Aangezien dit een Water Slangenjaar is, is er de wijsheid uit het Water die het Hout voedt en het manifesterend Vuur van de Slang die voor de snelle uitkomsten zorgt. Ambitieuze ondernemingen kunnen dus snel naar voren worden geschoven. Denk dus goed na over jouw (toekomst)plannen, want voordat je het weet groeien ze met de snelheid van jonge scheuten in de lente.

Beste sectoren deze maand: Oost en Noord. 

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Installeer een fontein in het Oosten om de maandelijkse welvaartster 8 te activeren.

De Feng Shui tip van deze maand is, om voorzichtig te zijn over het zuidelijke deel van jouw huis, kantoor of tuin. Vermijd hier het verstoren van de energie – niet hard kloppen, in de grond graven of in de muren boren. Vermijd ook het zitten in het Zuiden als je van plan bent om belangrijke beslissingen te nemen. De energieën van deze sector zijn deze maand niet bevorderlijk om helder te denken. Plaats extra metaal (windgong en ronde metalen objecten) hier om de maandelijkse ongelukken ster 5 onder controle te houden. Heb je, je voordeur in deze windrichting, dan kun je wellicht een andere deur deze maand gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s