Tijdaspect in Feng Shui

Ben je klaar voor de energie van 2013?!

2013 jaar van de slang

Hoewel wij in het westen al het Nieuwjaar hebben verwelkomd, op het energieniveau begint het nieuwe jaar pas op 10 februari 2013. De nieuwe cyclus is nog niet begonnen, dit is de laatste maand om jezelf (en je omgeving) voor te bereiden op de jaarlijkse ‘shift’ van energie die in februari plaats zal vinden.

Zoals je het weet, energie is constant in beweging. Elk jaar verandert het patroon van energie en bepaalde plekken in je huis worden door bepaald type energie beïnvloedt.

Om een goede start in het nieuwe jaar te maken, moet je nog voor dat het jaar begint, de energiepatroon van het nieuwe jaar (ook Flying Star / vliegende ster horoscoop genoemd) goed bestuderen om vervolgens de invloed van de ongunstige sterren/energieën te neutraliseren en de invloed van de gunstige sterren/energieën optimaal te gebruiken.

Bestudeer de onderstaande sterrenmap van het jaar 2013 en pas je huis, met simpele interieurveranderingen aan deze nieuwe energie van het jaar 2013.

2013

 

Elk van de 9 vakken in deze magische vierkant, bevat een nummer/ster. De horoscoop geeft aan welke ster/energie in welke sector dit jaar heerst. De sterren 1, 4, 6, 8 en 9 zijn gunstig en kunnen geactiveerd worden. De sterren 2, 3, 5 en 7 zijn ongunstig en moeten onder controle gebracht worden.

gunstige sterren/gebieden in 2013:

 • 1 (Noord) – een nieuw begin, carrière, water element – versterk met water en metaal.
 • 6 (Noordwest) – geluk van hemel, metaal element – versterk met metaal en aarde.
 • 8 (Noordoost) – welvaart en succes, aarde element – versterk met aarde en vuur maar ook Yang water.
 • 9 (Zuid) – geldgeluk in de toekomst, volmaaktheid – versterk met hout en vuur.

 ongunstige sterren/gebieden in 2013:

 • 2 (Zuidwest) – ziekte, aarde element – onderdruk met metaal en hout.
 • 3 (Oost) – ruzie en misverstanden, hout element – onderdruk met metaal en vuur.
 • 5 (Centrum) – ongelukken, financiële- en gezondheidsproblemen, aarde element – onderdruk met metaal en hout.
 • 7 (West) – inbraak en verraad, metaal element – onderdruk met water en vuur.

Met behulp van de bovenstaande Flying Star horoscoop kun je snel bepalen welke kamers in je huis dit jaar de gunstige of ongunstige kamers zijn.

En wat verder? Hier een stappenplan:

 1. Gebruik een betrouwbaar kompas om de windrichtingen vast te stellen;
 2. De volgende stap is de energiemap op jouw plattegrond over te brengen om een ​​duidelijk beeld van de goede en minder goede sectoren in jouw huis te krijgen. Dus, als je woonkamer in de noordelijke en noordoost sector ligt, zal deze het soort geluk aantrekken, dat de sterren daaraan geven – ster 1 en 8 – een nieuw begin, carrière geluk, welvaart en succes.
 3. Nu kun je actie ondernemen door het onderdrukken of versterken van de sterren. Begin altijd met de negatieve sterren te elimineren, om deze geen kans te geven om dit mooie jaar voor jou te verpesten.

Onthoud, dat de sterren op hun sterkst zijn als ze op ‘bezoek komen’ bij jouw entree, slaapkamer, woonkamer of in jouw dier paleis – bijvoorbeeld het Konijn paleis (of thuislocatie) is OOSTEN, terwijl de Rat verblijft in het Noorden (meer daarover in de volgende Ezine).

Het Oosten krijgt het komende jaar, bezoek van de ziektester 2. Als je toevallig hier je voordeur hebt, treft het iedereen in huis die deze deur gebruikt met slechte gezondheidsgeluk het komende jaar. Gebruik bijvoorkeur een andere deur en plaats hier de remedies (iets van metaal, wit, grijs, rond of ovaal) om deze ongelukken te voorkomen. Houd het ook het licht in deze sector gedimd. Maar als bijvoorbeeld je slaapkamer in het Noordwesten ligt, verwacht dan dit jaar fantastische dromen en steun van goede vrienden die jouw persoonlijke beschermengelen zullen zijn.

En nog een klein extraatje…

Interieuroplossingen om negatieve energie/sterren te balanceren>>>

feng shui remedies

Interieuroplossingen om positieve energie/sterren te activeren>>>

feng shui energizers

…Enne wil je weten wat er meer in de sterren voor dit jaar voor jou geschreven staat? Mis dan zeker niet mijn volgende Ezine met een jaarhoroscoop 2013!

P.S.: Heb ik jouw enthousiast gemaakt over de Flying Star methode en wil je leren hoe je een Flying Star horoscoop voor een jaar of een huis zelf kunt maken? Dan nodig je van harte uit om deel te nemen aan de cursus ‘Praktiserend Feng Shui Expert’. In module 2 leg ik de geheimen van deze methode uit en wordt de tijd dimensie in Feng Shui uitgebreid besproken.

Let op! Dit zijn algemene adviezen en je moet ze niet beschouwen als bindende voorschriften. In een Feng Shui consult kan ik de adviezen afstemmen op jouw persoonlijke omstandigheden en de situatie op een bepaald moment. Heb je het idee dat ik je een stap verder kan helpen? Neem dan vooral contact met me op!

©2012 Wena Brussaard/100% Feng Shui, alle rechten voorbehouden.

 

WIL JE DIT ARTIKEL GEBRUIKEN IN EEN TIJDSCHRIFT, NIEUWSBRIEF OF OP EEN WEBSITE? Dat kan, zolang je deze informatie, met een werkende link naar genoemde website opneemt: “Door Wena Brussaard van Feng Shui Design Academy. Ga naar www.fengshuidesignacademy.com voor het aanvragen van het gratis Feng Shui Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s