Geluk en balans in leven·Tijdaspect in Feng Shui

Feng Shui voor januari.

2013

6 januari 2013 – 3 februari 2013

Vorige keer heb ik een sentimentele maand voorgespeld, met name tijdens de feestdagen. Dit was te danken aan de grote hoeveelheid water energie in de Ren Zi (Yang Water Rat) maand pilaar en in de Ren Chen (Yang Water Draak) jaar pilaar. En… had ik gelijk?

Januari is de maand van Gui Chow (Yin Water Os) in een Yang Water Draakjaar. Dus er is nog steeds veel water. Maar Yin water symboliseert stil water, een rustigere maand dus. Communicatie zal dan in deze maand iets beter verlopen.

Gezien de Os en de Draak beide Aarde tekens zijn, maakt deze combinatie van Water en Aarde er een ‘modderige’ maand van. Alles loopt langzamer deze maand en je moet er echt energie in stoppen om in de ‘flow’ te komen. Maar tegelijker tijd geeft de Os-maand jou kracht om wat je zegt ook uit te voeren! Ideaal dus om met die voornemens van het nieuwe jaar aan de slag te gaan!

Beste sectoren deze maand: NO, N en O.

Verblijf vaak in deze gebieden om van deze positieve energie te kunnen profiteren. Neem extra maatregelen in het Zuidoosten en Westen van je huis (of kantoor). Plaats extra metaal (windgong, ronde metalen objecten) hier om de ongunstige energieën onder controle te houden.

Eenmaal door januari, kun je, je voorbereiden op het vieren van het Chinees Nieuwjaar. Het nieuwe jaar van de Slang begint met de nieuwe maan op 10 februari. Astrologen en Feng Shui Meesters maken echter gebruik van het zonnejaar, deze valt op 3 februari van dit jaar. Op deze dag begint een nieuwe cyclus van de aarde rond de zon.

Ter voorbereiding op het Chinese Nieuwjaar, kun je nu jou huis reinigen van alle stof en rommel dat zich heeft opgehoopt het afgelopen jaar. Zo laat je de nieuwe energie en geluk die dit nieuwe jaar ons brengt, in je huis binnen!

En trouwens…. heb je, je huis al aan de energie van 2013 aangepast? Zo niet, geen zorgen, je hebt nog tot 3 februari de tijd om dit te doen.  Op mijn site vind je een jaarhoroscoop en informatie over de (on)gunstige gebieden van je huis. Bestudeer de Flying Star energie map van het jaar 2013 en plaats de Feng Shui remedies welke tot harmonie en geluk in jouw huis zullen leiden.

Wil je liever mijn assistentie daarbij inroepen, dan kun je een Jaarlijkse Up-date bestellen. Ik vertel je graag hoe je de gunstige ruimtes in je huis of kantoor kunt activeren om zo maximaal van de positieve energie te genieten.

Je verdient het!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s