Geluk en balans in leven·Planten·Tijdaspect in Feng Shui

Woonplant van de maand december

feng shui planten

Planten zijn fijn om te hebben, ze maken onze kamers mooi en hebben een zeer goed effect op de energie van de ruimte. Je kunt zeggen dat een huis zonder planten is als een huis zonder ziel. Daarom krijg je elke maand een groene tip van mij om je te inspireren je huis en leven mooier te maken.

Woonplant van de maand december: Poinsettia (bron afbeelding: Bloemenbureau)

De Poinsettia staat vooral bekend als kerst plant, maar ook gaat hij door het leven als winterplant. De Poinsettia is verkrijgbaar in verrassende kleuren: rood, wit, crème, lemon, zalmroze en zelfs paars. Prachtig op je tafel of zelfs in de kerstboom! Laat de doos met ballen dit jaar maar op zolder staan en vervang deze door Poinsettia. Zo creëer je een ontzettende mooie en originele kerstboom die het stralende middelpunt is van je woning. En het past ook helemaal in de laatste trends!

Beste plek:

Plaats je hem in de zuidhoek dan kun je erop rekenen dat je werk en alles wat je doet, erkenning krijgt en wordt gewaardeerd. In de oosthoek verbetert de plant gezondheid en familiegeluk. Een Kerstster met witte/crème bloemen kun je het beste in de west- en noordwest hoek plaatsen voor meer creatieve inzichten en hulp van vrienden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s