Creativiteit·Familie·Planten·Roem

Woonplant van de maand november

Planten zijn fijn om te hebben, ze maken onze kamers mooi en hebben een zeer goed effect op de energie van de ruimte. Je kunt zeggen dat een huis zonder planten is als een huis zonder ziel. Daarom krijg je elke maand een groene tip van mij om je te inspireren je huis en leven mooier te maken. 

Woonplant van de maand november: de Cyclaam (bron: Bloemenbureau)

Je beste vriend in donkere herfstdagen! Niets is zo goed voor je humeur als een schaal of pot met een Cyclaam op je tafel of vensterbank, met z’n pittige kleuren en vrolijke uitstraling. De rode, roze, witte of bontkleurige bloemen steken opvallend af tegen de sierlijke, witgemarmerde bladeren. Een ware explosie van energie! En dat niet alleen: de Cyclaam verbetert ook nog de luchtvochtigheid in je huis. Een echte huisvriend dus, om de herfst en winter lekker door te brengen.

Plaats je hem in de zuidhoek dan kun je erop rekenen dat je werk en alles wat je doet, erkenning krijgt en wordt gewaardeerd. In de oosthoek verbetert de plant gezondheid en familiegeluk. Een Cyclaam met witte bloemen kun je het beste in de west- en noordwest hoek plaatsen voor meer creatieve inzichten en hulp van vrienden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s